Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şoferi penali

Numeroase infracţiuni în trafic, constatate de poliţişti în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic ale poliţiştilor de la circulaţie din judeţ au dus la constatarea, în doar două zile, a nu mai puţin de şapte infracţiuni.

Mai întâi vineri după-amiază, pe drumul naţional 175 din comuna Izvoarele Sucevei, o patrulă de poliţie l-a depistat pe Vasile J., în vârstă de 47 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, care conducea o maşină înmatriculată în Anglia, care nu avea numere de înmatriculare valabile.

O altă infracţiune a fost constatată pe DJ 175, în comuna Pojorâta, unde a fost depistat Marcel M., în vârstă de 26 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, care avea permisul de conducere suspendat de pe 6 martie a.c. 

Odată cu lăsarea întunericului avea să fie depistat şi un şofer băut, Marian M., de 42 de ani, din Siret, tras pe dreapta pe DN 2, în Dorneşti. Şoferul, depistat în jurul orei 22.00, avea o concentraţie de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat deplasarea la spital, conform procedurilor, pentru recoltare de probe biologice, alegându-se cu dosar penal.

Aproximativ la aceeaşi oră, în Vicovu de Sus, avea să fie prins şi Aurel M., în vârstă de 21 de ani, localnic, care nu avea permis de conducere. Tot în Vicovu de Sus, la o oră după miezul nopţii, un echipaj de poliţie aflat în serviciu de patrulare l-a depistat în trafic pe Beniamin C., în vârstă de 18 ani, localnic, şi el fără permis de conducere. 

 

Acţiuni de control cu forţe mărite, în tot judeţul, în fiecare weekend 

Acţiunile de control, continuate sâmbătă, aveau să ducă la constatarea a încă două grave încălcări ale prevederilor rutiere. 

Mai întâi în jurul orei 11.30, pe DJ 209D, în satul Măriţei, comuna Dărmăneşti, a fost prins Adrian C., în vârstă de 24 de ani, localnic, care conducea o maşină care nu mai avea drept de circulaţie pe drumurile publice din luna septembrie a anului trecut.

La 21.45, o patrulă de poliţie aflată pe raza comunei Frumosu a avut de furcă cu un şofer care a refuzat să sufle în etilotest ori să i se recolteze probe de sânge. Conducătorul auto, Ionel M., în vârstă de 37 de ani, din Frumosu, care, precizează poliţia, emana halenă alcoolică, s-a ales cu dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Poliţiştii de la circulaţie au, la fiecare sfârşit de săptămână, numeroase misiuni de control în trafic, pe tot cuprinsul judeţului, statisticile arătând că în weekend pe străzi se produc mai multe accidente, în multe cazuri din cauza unor şoferi inconştienţi, care nu au permis de conducere ori se urcă băuţi la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numeroase infracţiuni în trafic, constatate de poliţişti în weekend.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Numeroase infracţiuni în trafic, constatate de poliţişti în weekend4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(15 mar 2010, 11:16:54
ma simt foarte �n siguranta (de'acu')...mai ram�ne un fleac...sa se faca drumurile astea sa poti merge si cu masina si , poate asa, nu vor mai bea soferii de nervi ca nu pot evita craterele
2.   OVIDIU trimis de
(15 mar 2010, 13:44:27
sunt total de acord cu tine...strazi asfaltate la standarde UE in toata tara???? =NU, cel putin in urmatorii 10-15 ani nu cred, dar totusi domnilor responsabili, macar astupati gropile in care in care ne rupem telescoape,brate, bucse,etc neputand evita craterele care in ultimul timp au devenit nenumaratesad
3.   Doar in weekend? trimis de
(15 mar 2010, 14:45:53
Astia-s militieni de weekend?
4.   AMENDOAIE trimis de
(15 mar 2010, 17:44:15
Dar amenzi pintru administratorii di drum o fi dat, mancale-ar gaurili din asfalt sa li manance?Sau numa soferii ies di fraieri.Ligea rutiera da amendoaie si pintru administratorii di drum, da ieu na-m auzit asa ceva (oi fi surd, sireacu di mine).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei