Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2010 - Anul XV, nr. 53 (4344)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Bullock ar putea câştiga în acest weekend atât Oscarul, cât şi Zmeura de Aur

Actriţa americană Sandra Bullock ar putea reuşi "performanţa" de a câştiga, în acest weekend, atât mult râvnitul premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă, cât şi deloc recomandabila Zmeură de Aur, pentru cea mai proastă interpretare a anului, informează AFP.

Deşi aproape toată presa de specialitate afirmă că Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, este una dintre marile favorite la Oscar, graţie interpretării din drama "The Blind Side", puţină lume vorbeşte despre nominalizarea ei la Zmeura de Aur 2010, care premiază cele mai slabe prestaţii ale anului din cinematografia americană.

Este pentru prima dată, în cei 20 de ani de carieră, când Bullock este nominalizată la premiile Oscar. Pe de altă parte, actriţa se poate "lăuda" cu patru nominalizări la Zmeura de Aur, de la înfiinţarea acestor premii, în 1980.

Prima ei nominalizare, primită pentru "cel mai slab rol secundar feminin", datează din 1993, când actriţa a fost "remarcată" pentru prestaţia din filmul "Demolatorul".

În 1997, Sandra Bullock a fost din nou nominalizată la Zmeura de Aur, pentru rolul din "Speed 2: Croazieră infernală", la categoriile "cel mai slab rol feminin principal" şi "cel mai slab cuplu" - alcătuit cu actorul Jason Patric. Continuarea filmului original "Speed: Cursă infernală", însă fără Keanu Reeves, i-a determinat pe criticii de film să le dea cinefililor următorul sfat: "Faceţi-vă singuri un bine şi mergeţi să vedeţi mai degrabă un film".

Oricât de slabe ar fi fost, aceste roluri nu i-au adus actriţei americane "faimosul" trofeu, format dintr-o zmeură aurie de mărimea unei mingi de golf, pusă pe o peliculă de 8 mm, ciopârţită.

Însă, în acest an, Sandra Bullock pare să fie foarte bine plasată pentru a câştiga în sfârşit recompensa cel mai puţin dorită de la Hollywood. Ea a fost nominalizată pentru rolul unei creatoare de cuvinte încrucişate, care urmăreşte cu înverşunare un cameraman, în comedia romantică "All About Steve", actriţa fiind şi producătorul acestui film.

Pelicula, care a obţinut totuşi încasări de 34 de milioane de dolari în America de Nord, a generat opinii unanime în rândul criticilor, cei mai binevoitori dintre aceştia considerând că "totul ar putea fi îmbunătăţit în acest film, dacă vor fi schimbaţi scenaristul, personajele şi intriga".

Deşi cei mai mulţi dintre actori preferă să ignore nominalizările lor la Zmeura de Aur, Sandra Bullock, renumită pentru umorul pe care îl are, a declarat că va fi prezentă la ceremonia de decernare, organizată sâmbătă seara, la Hollywood, cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar.

Dacă va câştiga, ea va fi primul mare star de la Hollywood care se prezintă să îşi ridice Zmeura de Aur, după Halle Berry, care a făcut acelaşi lucru în 2005, când a fost "recompensată" pentru rolul din "Catwoman".

"Mă simt mai în largul meu când sunt criticată decât atunci când sunt complimentată, deoarece sunt mult mai obişnuită cu criticile. Premiile Zmeura de Aur reprezintă o mare onoare", a declarat Bullock pentru Entertainment Weekly.

Această sinceritate a actriţei este responsabilă, cel puţin parţial, pentru popularitatea de care se bucură la Hollywood şi care i-ar putea aduce un Oscar. Sandra Bullock este considerată marea favorită a categoriei "cea mai bună actriţă", în faţa unor actriţe celebre, precum Meryl Streep şi Helen Mirren, pentru rolul său din "The Blind Side".

Un Oscar ar recompensa talentul dramatic al actriţei, care a jucat nu doar în comedii, ci şi în drame, precum "Crash", de Paul Haggis, distins cu premiul Oscar pentru "cel mai bun film" în 2006, în care a interpretat rolul unei soţii casnice bogate cu prejudecăţi rasiale.

Cea de-a 82-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică, 7 martie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

În România, postul HBO va transmite această ceremonie, în direct şi în exclusivitate, în varianta originală, nedublată, în noaptea de duminică spre luni, începând de la ora 03.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Bullock ar putea câştiga în acest weekend atât Oscarul, cât şi Zmeura de Aur.
 Vizualizări articol: 351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Bullock ar putea câştiga în acest weekend atât Oscarul, cât şi Zmeura de Aur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei