Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2010 - Anul XV, nr. 43 (4334)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihaela Rădulescu, în rolul de povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu a jucat rolul de povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei latino Mandinga, care a avut loc ieri, la Sala Palatului din Capitală.

Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, show-ul "Historia de un amor" a avut loc ieri, la Sala Palatului, şi este o premieră pentru scena muzicală românească, un melanj de muzică şi dans ce surprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor '60, până în Bucureştiul zilelor noastre.

Spectacolul Mandinga de la Sala Palatului a avut-o ca invitată specială pe Mihaela Rădulescu, care a avut rolul de povestitor în acest proiect.

Colaborarea Mihaelei Rădulescu cu Mandinga pentru spectacolul "Historia de un Amor" nu este prima de acest gen, vedeta fiind implicată, de-a lungul timpului, în diferite producţii teatrale şi cinematografice, cum ar fi "Legături bolnăvicioase", în regia lui Tudor Giurgiu, sau "Fall Down Dead", în regia lui John Keeyes.

Show-ul "Historia de un Amor" combină elemente de teatru, muzică şi dans, fiind structurat sub forma unor episoade a căror acţiune se va desfăşura în locuri şi perioade de timp diferite: Cuba anilor ’60, Miami-ul anilor ’80 şi Bucureştiul zilelor noastre.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu a prezentat mai multe ediţii speciale ale unor emisiuni la postul Antena 1, a lansat cartea "Nişte răspunsuri", a făcut un interviu cu scriitorul american Dan Brown şi a scris scenariul unui serial de televiziune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu, în rolul de povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihaela Rădulescu, în rolul de povestitor în spectacolul "Historia de un Amor" al trupei Mandinga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei