Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert Downey Jr. şi Beyonce, în remake-ul filmului "S-a născut o stea"

Robert Downey Jr. şi Beyonce Knowles vor juca împreună în filmul "A Star Is Born", regizat de Nick Cassavetes, această dramă muzicală fiind cel de-al treilea remake al filmului clasic "S-a născut o stea/ A Star is Born", regizat de William Wellman în 1937, informează allocine.fr.
Primul remake a fost lansat în 1954 şi a fost regizat de George Cukor, avându-i ca actori principali pe James Mason şi pe Judy Garland. Filmul a avut parte de al doilea remake în 1976, sub bagheta regizorală a lui Frank Pierson, iar protagoniştii au fost de această dată Barbra Streisand şi Kris Kristofferson.
"A Star is Born", de Nick Cassavetes, va fi cea de-a patra versiune cinematografică a acestei poveşti, care o prezintă pe Esther, o tânără care speră să reuşească în showbiz şi al cărei vis devine realitate după ce îl întâlneşte pe actorul Norman Maine.
Robert Downey Jr. şi Beyonce vor deţine rolurile principale în această dramă muzicală şi i-ar putea avea drept colegi pe platourile de filmare pe Jon Hamm, Alicia Keys şi Rihanna, tânăra cântăreaţă originară din Barbados urmând să îşi facă debutul pe marele ecran cu ocazia acestui proiect cinematografic.
Filmul "A Star Is Born" va fi produs de Warner Bros. şi va fi lansat în 2012.
Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme în viaţa personală. Actorul din "Iron Man - Omul de oţel" a fost arestat în 1996 pentru deţinere de droguri şi arme, a petrecut aproape un an în închisoare în 1999 şi a fost arestat din nou, în 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicală / Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", în 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar în 1992, pentru rolul principal din "Chaplin". Robert Downey Jr. a terminat filmările pentru "Iron Man - Omul de oţel 2", ce va fi lansat în vara anului 2010, şi joacă, alături de Jude Law şi Rachel McAdams, în "Sherlock Holmes", lansat de curând pe marile ecrane.
Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006 a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În primăvara lui 2009 a fost lansat pe marile ecrane un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert Downey Jr. şi Beyonce, în remake-ul filmului "S-a născut o stea".
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert Downey Jr. şi Beyonce, în remake-ul filmului "S-a născut o stea"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei