Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp, nevoit să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi murit într-un accident de automobil

Johnny Depp a fost nevoit să infirme zvonurile apărute recent pe internet, potrivit cărora actorul american ar fi decedat în urma unui accident de automobil produs sâmbătă, 23 ianuarie, în Franţa, informează uk.eonline.com.
În urma acestor zvonuri, mai mulţi fani ai actorului au postat pe Twitter mesajul "RIP Johnny Depp/ Odihneşte-te în pace, Johnny Depp", dând naştere unei adevărate isterii generale în rândul cinefililor abonaţi la această platformă de microblogging.
E! News a confirmat, însă, faptul că renumitul actor american este în viaţă, se simte bine şi nu a fost implicat în nici un fel de accident.
"Nu este deloc mort. Se simte foarte bine", a declarat Robin Baum, agentul de presă al lui Johnny Depp.
Câştigător al unui premiu Globul de Aur, în 2008, pentru rolul din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", Johnny Depp a fost subiectul mai multor astfel de zvonuri în trecut, ultimul dintre acestea incluzând chiar imaginea unor automobile avariate în urma unei coliziuni violente, dar şi un fals site CNN care a confirmat această informaţie.
Johnny Depp, în vârstă de 46 de ani, nu este singura vedetă pe seama căreia au apărut astfel de zvonuri, el se află din acest punct de vedere într-o companie selectă, din grup făcând parte celebrităţi precum Tom Hanks, Jeff Goldblum, Miley Cyrus şi Taylor Lautner.
Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei americane de film. La începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp, nevoit să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi murit într-un accident de automobil.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp, nevoit să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi murit într-un accident de automobil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei