Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 ian 2010 - Anul XV, nr. 20 (4311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

People

Informaţiile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt nu sunt adevărate

În timp ce zvonurile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt devin tot mai numeroase, mai multe surse apropiate familiilor celor doi actori americani au declarat pentru revista People că aceste informaţii sunt false.
"Totul merge bine în viaţa lor de cuplu", a afirmat una dintre surse, referindu-se la cei doi actori americani, care sunt părinţii a şase copii.
O altă sursă a declarat că zvonurile referitoare la despărţirea Angelinei Jolie de Brad Pitt, publicate în premieră într-un tabloid britanic, sunt "complet false".
În ultimele săptămâni cuplul de aur de la Hollywood, numit de presă "Brangelina", a fost extrem de ocupat - filmări, ieşiri în oraş cu familia, opere de caritate - şi câţiva observatori au declarat că nu au remarcat nimic deosebit în rutina celor doi.
Pe 2 ianuarie, Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, şi Angelina Jolie, în vârstă de 34 de ani, au luat o cină romantică în restaurantul cu specific franţuzesc Le Perigord din New York. "Au vrut să petreacă puţin timp singuri şi nu au dorit să fie deranjaţi de nimeni. E minunat să vezi un cuplu atât de îndrăgostit", a declarat o sursă.
După încheierea filmărilor din New York, cei doi actori s-au întors în Los Angeles pentru a-şi pregăti viitoarele roluri din filmele "The Tourist", în care va juca Angelina Jolie, respectiv "Lost City of Z", în care va juca Brad Pitt.
Pe 16 ianuarie, Brad Pitt l-a luat pe fiul cel mare, Maddox, într-o călătorie în New Orleans şi au mers împreună la un meci al echipei de fotbal american New Orleans Saints. În acest timp, Angelina Jolie a fost văzută mergând la cumpărături, în complexul Apple Store din Los Angeles, însoţită de fiicele Zahara şi Shiloh.
În ultimele zile, Angelina Jolie a mers la New York pentru a participa la o şedinţă fotografică organizată de revista Vanity Fair, iar Brad Pitt a rămas în Los Angeles pentru a participa la teledonul "Hope For Haiti Now", iniţiat de bunul său prieten George Clooney. Pitt şi Jolie au donat împreună un milion de dolari în favoarea victimelor din Haiti. Brad Pitt nu a fost prezent, sâmbătă, la gala premiilor oferite de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild Awards), unde cel mai recent film al său, "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino, a triumfat la categoria "cel mai bun colectiv de actori".
Tabloidul britanic News of the World, care a publicat în premieră zvonul despre destrămarea cuplului, potrivit căruia Pitt şi Jolie au semnat deja documente legale care pavează calea către separare, implicând o sumă de peste 210 milioane de euro şi custodia comună a celor şase copii ai lor, nu doar că s-a înşelat de multe ori în trecut, dar a şi inventat multe ştiri. Astfel, acest tabloid "a fabricat" un interviu şocant cu fosta soţie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, la doar câteva ore de la moartea cântăreţului.
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Informaţiile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt nu sunt adevărate.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Informaţiile despre despărţirea cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt nu sunt adevărate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei