Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2010 - Anul XV, nr. 19 (4310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart

Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart, ei semnând o serie de acte privind separarea, care are o miză financiară de peste 210 milioane de euro, cei doi punându-se de acord asupra custodiei comune a celor şase copii, informează presa britanică.
Mirror.co.uk informează că vestea despărţirii cuplului de aur de la Hollywood a fost raportată de cel puţin două ziare de duminică în Marea Britanie.
Astfel, The Sunday Times a precizat că Pitt şi Jolie au semnat deja documente legale care pavează calea către separare, implicând o sumă de peste 210 milioane de euro şi custodia comună a celor şase copii ai cuplului. Informaţiile nu au fost confirmate, deocamdată, de reprezentanţii celor doi actori.
Potrivit informaţiilor existente, Brad Pitt va avea acces la cei trei copii biologici ai cuplului - Shiloh, Knox şi Vivienne -, precum şi la cei trei copii adoptaţi, Maddox, Zahara şi Pax.
Potrivit tabloidului britanic News of The World, acordul de separare dintre cei doi actori include o înţelegere privind împărţirea în mod egal a vastei averi a celor doi şi custodia comună a copiilor, precum şi modul în care vor fi împărţite reşedinţele cuplului şi bunurile pe care acesta le deţine. În plus, deşi custodia este comună, toţi cei şase copii - naturali sau adoptaţi - ai cuplului vor locui împreună cu mama lor.
News of The World informează că Brad Pitt şi Angelina Jolie au început pregătirile pentru separare în decembrie, când au vizitat o firmă specializată în divorţuri din Los Angeles.
"Documentul a fost semnat la începutul lui ianuarie. Şi Brad şi Angelina l-au semnat. Acesta este similar unui acord prenupţial, însă pentru separarea unui cuplu care nu este căsătorit legal. A fost clar că vor ca lumea să ştie că amândoi vor fi parte în creşterea şi educarea copiilor. Angelina va fi însă cea care va sta tot timpul cu ei", a declarat o sursă citată de News of The World, care a adăugat că nu s-a stabilit o dată începând cu care documentul să producă efecte.
"Documentele sunt deja pregătite pentru o despărţire, care să fie cât mai civilizată. Este clar că problema care se pune este când va avea loc despărţirea, nu dacă", a spus aceeaşi sursă.
Firma de divorţuri consultată de cuplul Pitt-Jolie este, potrivit News of The World, renumită pentru despărţirile şi divorţurile dintre celebrităţi de care s-a ocupat, fiind recunoscută drept "cea mai bună din branşă.
Potrivit News of The World, averea comună a cuplului Jolie-Pitt este în valoare de peste 210 milioane de euro şi include reşedinţe în Franţa, California şi New Orleans.
Zvonurile privind despărţirea cuplului Jolie-Pitt circulă de luni de zile. Cuplul a lipsit de la ceremonia Golden Globes de săptămâna trecută, chiar dacă pelicula "Inglourious Basterds" în care a jucat Brad Pitt era printre nominalizaţi.
În plus, Pitt a fost văzut singur, vineri, la evenimentul de strângere de fonduri pentru Haiti, "Hope For Haiti Now".
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au întâlnit pe platourile de filmare a peliculei "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
Anterior, Angelina declarase că nu se va căsători cu Brad Pitt. "Mă îndoiesc că fidelitatea este absolut esenţială într-o relaţie. Este mai rău să-ţi abandonezi partenerul şi să spui lucruri rele despre el ulterior. Nici Brad şi nici eu nu am susţinut vreodată că a trăi împreună înseamnă că suntem legaţi unul de altul. Întotdeauna ne asigurăm că nu ne limităm unul pe celălalt", a spus ea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt şi Angelina Jolie se despart0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei