Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţia lui Tiger Woods spune că a primit cadou de Crăciun 300 de milioane de dolari

Elin Nordegren, soţia jucătorului american de golf Tiger Woods, a obţinut 300 de milioane de dolari de la soţul său, de care vrea să divorţeze, după ce acesta a avut numeroase relaţii extraconjugale, scrie publicaţia News of the World, citată de Marca.
Modelul suedez Elin Nordegren a fost întrebată de prieteni ce a primit de Crăciun de la Woods: "300 de milioane de dolari, mulţumesc mult", a fost răspunsul ei.
Pe lângă bani, Elin, în vârstă de 30 de ani, i-a interzis sportivului să-i vadă pe cei doi copii ai lor, la 25 decembrie, şi i-a obligat pe Woods şi pe tatăl lui să trimită cadourile de Crăciun prin poştă.
Nordegren, aflată în vacanţă în Franţa, a rupt orice legătură cu soţul ei, care, potrivit News of the World, s-a izolat şi vrea să-şi extindă retragerea temporară din golf până în 2012.
Modelul suedez, care continuă cu planurile de divorţ, vrea să-şi refacă viaţa şi să se mute în Florida. Ea nu vrea ca Tiger Woods să-i vadă pe copii, apreciind că sportivul nu este într-o stare psihică foarte bună.
După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.
Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia lui Tiger Woods spune că a primit cadou de Crăciun 300 de milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţia lui Tiger Woods spune că a primit cadou de Crăciun 300 de milioane de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei