Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2010 - Anul XV, nr. 1 (4292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Silvio Berlusconi va lansa un nou album de cântece de dragoste în 2010

Premierul Silvio Berlusconi va lansa un nou album de melodii de dragoste, el compunând melodiile în perioada de refacere de după atacul suferit în decembrie, la Milano, informează Daily Mail, în ediţia electronică
Silvio Berlusconi a început din nou să scrie cântece de dragoste după atacul a cărui ţintă a fost, în decembrie, la Milano, şi în urma căruia i-a fost spart nasul şi doi dinţi, potrivit presei italiene.
"În 2010, vor fi făcute noi înregistrări ale duetului muzical Berlusconi - Mariano Apicelli, care colaborează pentru a patra oară", informează cotidianul Corriere della Serra.
Înregistrările, reprezentând cântece de dragoste, vor include piese precum "There is love", "But if I lose you" şi "Stay with me", a adăugat publicaţia italiană.
Premierul italian a fost angajat cântăreţ pe un vas de croazieră în tinereţea sa. El a colaborat pentru prima oară pe plan muzical cu prietenul său Mariano Apicelli în 2003.
Berlusconi, în vârstă de 73 de ani, a fost atacat la Milano pe 13 decembrie, de un bărbat care l-a lovit în faţă cu o miniatură a Catedralei din Milano. Pe lângă alte răni, Berlusconi a pierdut o cantitate semnificativă de sânge şi a petrecut mai multe zile în spital după atac. În plus, medicii i-au recomandat să fie cumpătat până la finele lui 2009, ceea ce probabil i-a dat suficient timp pentru a lucra la noul album.
Berlusconi "scrie versurile şi îi face plăcere să le cânte", menţionează publicaţia La Stampa. Opt din cele 12 melodii ale albumului sunt deja finalizate, potrivit ziarului, care menţionează că albumul va fi finalizat anul acesta.
Pentru moment, titlul albumului şi designul copertei sunt secrete.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvio Berlusconi va lansa un nou album de cântece de dragoste în 2010.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silvio Berlusconi va lansa un nou album de cântece de dragoste în 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei