Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2009 - Anul XIV, nr. 293 (4279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miss Gibraltar, aleasă Miss World 2009

Miss Gibraltar, Kaiane Aldorino, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă Miss World 2009, învingând alte 112 canditate în cadrul unei competiţii care a avut loc, sâmbătă, în Africa de Sud, informează AFP.
"Mulţumesc, Africa de Sud, este cel mai frumos moment din viaţa mea", a spus ea.
Pe locul al doilea în competiţie s-a plasat reprezentanta Mexicului, Perla Beltran, în timp ce Thatum Keshwar, reprezentanta Africii de Sud, s-a plasat pe locul al treilea.
Competiţia a avut loc sâmbătă, la Midrand, regiune limitrofă din nordul Johannesburg-ului. Ceremonia, găzduită de prezentatoarea chineză Angela Chow, a inclus numeroase dansuri ritmate, coruri şi orchestre locale, şi a fost urmărită de circa un miliard de persoane din întreaga lume.
Miss World 2008, rusoaica Ksenia Suchinova, i-a înmânat coroana câştigătoarei de anul acesta.
Candidatele intrate în concurs cu speranţa de a fi desemnate cea mai frumoasă femeie din lume au sosit în Africa de Sud în 14 noiembrie. Pe parcursul şederii în Africa de Sud, ele au vizitat parcuri naturale şi cele mai mari importante atracţii turistice.
Miss India, Pooja Chopra, a fost extrem de apreciată de public şi a câştigat premiul pentru regina frumuseţii care a avut cele mai importante activităţi de caritate în ţara ei.
Miss Marea Britanie a fost supranumită "Barbie luptătoarea" de presa din ţara sa. Katrina Hodge, în vârstă de 22 de ani, înrolată în armata britanică din Irak, a obţinut o lună de permisie pentru a participa la competiţie.
Kerenina Sunny Halim, Miss Indonezia, a fost şi ea eliminată după ce a fost în centrul unei bătălii judiciare de ultimă oră, presa sud-africană făcând referire la apartenenţa ei la o biserică americană, The Family International, care este acuzată de abuzuri sexuale asupra copiilor. Organizaţia Miss World a încercat fără succes dă obţină, în justiţie, interzicerea publicării articolului pe site-ul ziarului sud-african Mail and Guardian.
Capitala sud-africană Johannesburg a cheltuit 12 milioane de dolari pentru a găzdui concursul. Următoarea competiţie, pentru alegerea Miss World 2010, va avea loc în Vietnam.
Prima Miss World din lume a fost suedeza Kiki Hakansson, în 1951. Pe de altă parte, India şi Venezuela au avut, până acum, cele mai multe câştigătoare, câte cinci fiecare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miss Gibraltar, aleasă Miss World 2009.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miss Gibraltar, aleasă Miss World 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei