Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fundaţia Jolie-Pitt a donat peste 6,8 milioane de dolari în scopuri caritabile în 2008

Fundaţia Jolie-Pitt, înfiinţată de actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, a donat peste 6,8 milioane de dolari în scopuri caritabile în 2008, informează femalefirst.co.uk.
Celebrul cuplu de la Hollywood, care are împreună şase copii, a donat această sumă impresionantă mai multor organizaţii de caritate, în 2008, din fondurile obţinute de fundaţia lor, Jolie-Pitt Foundation.
Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, care a intrat în posesia unei copii a fişei fiscale pe 2008 a acestei fundaţii, organizaţia înfiinţată de Angelina Jolie şi de partenerul ei de viaţă Brad Pitt a reuşit să strângă 13 milioane de dolari în 2008, din care mai mult de jumătate au fost donate în scopuri caritabile.
The Global Health Council, o organizaţie care luptă pentru a reduce rata îmbolnăvirilor şi rata mortalităţii la scară mondială, a beneficiat de o donaţie de două milioane de dolari din partea fundaţiei Jolie-Pitt.
Make It Right, o altă fundaţie înfiinţată de Brad Pitt, şi organizaţia Human Rights Watch au primit fiecare donaţii de câte un milion de dolari din partea actorilor americani.
Restul fondurilor a fost împărţit între The Armed Services YMCA din Armata Statelor Unite (500.000 de dolari), şcoli din Springfield (Missouri), oraşul natal al lui Brad Pitt (50.000 de dolari) şi mai multe proiecte umanitare din Cambodgia (un milion de dolari fiecare), ţara de origine a unuia dintre fiii adoptaţi ai cuplului, Maddox.
În 2008, Angelina Jolie şi Brad Pitt au vândut drepturile pentru publicarea primelor fotografii ale gemenilor lor, Knox şi Vivienne, născuţi pe 12 iulie anul trecut, pentru mai multe milioane de dolari.
Presa americană susţine că aceşti bani au fost donaţi fundaţiei Jolie-Pitt, înfiinţată în 2006, cu scopul de a susţine diverse cauze umanitare.
Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, acum în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundaţia Jolie-Pitt a donat peste 6,8 milioane de dolari în scopuri caritabile în 2008.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fundaţia Jolie-Pitt a donat peste 6,8 milioane de dolari în scopuri caritabile în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei