Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tatăl lui Winehouse îl obligă pe fostul ei soţ să semneze un contract prenupţial

Tatăl lui Amy Winehouse îl obligă pe fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, cu care artista vrea să se recăsătorească, să semneze un contract prenupţial, informează femalefirst.co.uk.
Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei britanice, susţine că Blake Fielder-Civil, al cărui divorţ de Amy Winehouse a fost finalizat în luna iulie, va trebui să semneze acest acord prenupţial pentru a dovedi că nu urmăreşte să obţină banii fiicei sale prin această a doua căsătorie.
"Blake nu va primi nici un ban", a declarat Mitch Winehouse.
Un prieten al familiei Winehouse a explicat presei britanice: "Mitch a consultat un jurist. El face tot ce poate pentru a proteja interesele fiicei sale şi este convins că Blake aduce numai probleme".
Presa britanică a scris de curând că Amy Winehouse i-ar fi cerut lui Blake, pe care întreaga opinie publică din Marea Britanie l-a acuzat că ar fi condus-o pe cântăreaţă către dependenţa de droguri, să se recăsătorească. Între timp, cei doi foşti soţi şi-au schimbat status-urile de pe reţeaua de microblogging Facebook care indică starea civilă a posesorului contului şi au ales opţiunea "căsătorit".
Weekend-ul trecut, Amy Winehouse, care a recurs recent la o intervenţie chirurgicală de mărire a sânilor, a cheltuit o sumă impresionantă în Londra pentru a cumpăra articole provocatoare de lenjerie intimă, pentru a celebra a doua ei logodnă cu Blake Fielder-Civil.
Potrivit presei britanice, Amy Winehouse, în vârstă de 26 de ani, i-ar fi spus fostului ei soţ că intenţionează să poarte din nou verigheta şi că doreşte ca ceremonia de nuntă să fie organizată în următoarele trei luni.
"Amândoi ştiam că am fost divorţaţi doar pe hârtie. Acesta este lucrul cel mai important. E ceva real. Mi-a spus că vrea să ne căsătorim din nou. Sunt atât de bucuros", a declarat Fielder-Civil unui prieten.
Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool.
Producătorul muzical Blake Fielder-Civil, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în ianuarie, că intenţionează să ceară divorţul, invocând un adulter comis de soţia lui.
Cei doi s-au căsătorit la Miami, în mai 2007, şi au avut o relaţie tumultuoasă, ce a culminat cu trimiterea după gratii a lui Blake Fielder-Civil, pentru o bună parte din anul 2008, pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei. Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009.
În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl lui Winehouse îl obligă pe fostul ei soţ să semneze un contract prenupţial.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl lui Winehouse îl obligă pe fostul ei soţ să semneze un contract prenupţial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei