Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reîncepe lupta

PD-L anunţă o mobilizare „deosebită” a activului de partid pentru turul 2

Joi, 26 Noiembrie 2009 (14:39:43)

Democrat-liberalii suceveni se pregătesc de o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. Conducerea judeţeană a organizaţiei mizează pe mobilizarea „deosebită” a activului de partid şi pe captarea unui număr cât mai mare de voturi din zonele în care candidatul PNL, Crin Antonescu, a obţinut un scor foarte bun.
Miercuri seara, coordonatorul campaniei prezidenţiale la nivel judeţean, Ion Lungu, s-a întâlnit cu primarii PD-L şi preşedinţii de organizaţii din zona Siret, împărţită în primul tur al alegerilor între PSD şi PNL. „Aici am avut rezultate bune, 27 la sută într-o zonă roşie e bine şi credem că în turul 2 putem atinge 50 la sută, cu localităţile în care PNL a avut scoruri bune. În turul 2, votanţii PNL vor vota cu cei de dreapta, cu Traian Băsescu şi PD-L”, consideră Lungu.
Acesta a spus că activiştii PD-L vor merge să stea de vorbă cu alegătorii şi să le explice că pentru Suceava, Traian Băsescu este cea mai bună variantă la Preşedinţia României şi că în cadrul Alianţei D.A. „între Traian Băsescu şi PNL a fost o foarte bună colaborare”.
La fel crede şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, care a declarat că „cei care au votat cu Crin Antonescu în turul întâi al alegerilor nu vor acum să dea un vot indirect lui Ion Iliescu”.
Întrebat cum vor explica electoratului liberal de la care vor acum voturi atacurile constante ale lui Traian Băsescu la adresa fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi încercările repetate ale preşedintelui de a destructura PNL, Bălan a răspuns că „e demagogie că Traian Băsescu a vrut să distrugă PNL” şi că liberalii trecuţi în tabăra preşedintelui de fapt „nu s-au mai regăsit” în principiile promovate de conducerea PNL.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L anunţă o mobilizare „deosebită” a activului de partid pentru turul 2.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PD-L anunţă o mobilizare „deosebită” a activului de partid pentru turul 22.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei