Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consideraţii

Bălan crede că cine a votat cu Antonescu nu va vota cu Geoană în turul doi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, consideră că scorul scos de democrat-liberalii suceveni pentru Traian Băsescu este unul onorabil, care plasează judeţul Suceava pe locul patru la nivel naţional, după numărul de voturi, şi pe locul şapte, după procentul obţinut de şeful statului.
Bălan crede că cine a votat în turul întâi cu candidatul PNL, Crin Antonescu, nu va vota în turul doi cu contracandidatul lui Traian Băsescu, social democratul Mircea Geoană.
„Ne-am propus un target destul de mare, care nu a fost atins, însă cu siguranţă lucrurile se vor schimba în turul doi. Cred că cei care au votat cu Crin Antonescu nu s-au gândit că votul lor va fi direcţionat, în turul doi, către Mircea Geoană, pentru că dacă s-ar fi gândit la aşa ceva, ar fi dat votul din primul tur candidatului PSD. Nu trebuie să pierdem din vedere faptul că referendumul privind parlamentul unicameral şi reducerea numărului de parlamentari a trecut, iar un număr important de români au spus „da” . Cel care îşi asumă şi este dispus să ducă la îndeplinire această dorinţă a românilor este Traian Băsescu”, a mai spus Bălan.
De menţionat că Traian Băsescu a adunat în judeţul Suceava un număr de 115.699 de voturi, reprezentând 39,18%. Mircea Geoană s-a clasat pe locul secund, cu 91.931 de voturi, adică 31,13%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan crede că cine a votat cu Antonescu nu va vota cu Geoană în turul doi.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bălan crede că cine a votat cu Antonescu nu va vota cu Geoană în turul doi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saracu trimis de
(26 nov 2009, 12:38:24
Cred ca isi spune lucrul asta in fiecare seara inainte de culcare, ca sa poate dormi linistit...inca 1 saptamana si ceva . Muhahahaha laughing))
2.   Iq ? trimis de
(26 nov 2009, 12:53:23
Asta nu a gandit el, asa a primit ordin sa spuna! Basescu a spus ceva si lacheii gugu-gugu! Ei nu au voie sa gandeasca, nu vedeti ca toti vorbesc folosind acelasi vocabular?!
3.   Incredibil trimis de
(26 nov 2009, 13:27:16
Cum poate vorbi Balan in numele intelectualilor? Nu ti-e rusine TOV. BALAN??? stii ca oamenii care l-au votat pe Antonescu au cu mult mai multe clase decat tine. De ce-ti permiti sa vorbesti si in numele meu? Toti il vor vota pe Geoana, pentru ca GEOANA nu-si va baga botul (scuze pentru expresia folosita) peste tot. GUVERNUL va fi cel care va trasa reperele de iesire din rahatul in care ne-ati dus voi. Si guvernul va fi alcatuit de data aceasta din OAMENI nu din roboti ai lui Basescu
4.   Este logic! trimis de
(26 nov 2009, 14:04:09
Daca oamenii erau comunisti,mergea din prima pe varianta Geoana,in cazul de fata nu vor opta pentru un partid comunist,si vor alege un partid de dreapta care nu promoveaza oligarhia,ci democratia.Oricine e mai bun decat Geoana!
5.   Sa traiti bine trimis de
(26 nov 2009, 14:04:23
Spre stiinta PDL. Am votat cu Antonescu Crin si voi vota cu prostanacu.

Motivat

Nu mai vreau scandal si vreau sa-l vad pe besescu cersind indurare.

A propos daca tot a vandut flota, ar trebui sa-si cumpere barcuta pe Herastrau.
6.   Are dreptate trimis de
(26 nov 2009, 15:48:29
desi nu complet, Balan are dreptate. Uni penelisti isi vor asculta liderul si se vor lasa facuti remorca la PSD. Dar cei mai multi stiu deja ca ce le face Antonescu nu e corect. Practic ii vinde pentru interesul lui si al PSD. Alianta asta nu e de ieri - de alaltaieri, alianta asta s-a format acum mult timp! cand partidele au vazut ca Basescu nu ii lasa sa faca ce vor, s-au aliat impotriva lui. Asta cred penelistii, sau cel putin asta reiese din ce am vorbit eu cu lumea.
6.1  RE: Are dreptate trimis de
(26 nov 2009, 19:17:53
orice om care sustine un partid are un anumit interes ca acesta sa ajunga la guvernare, daca iese geoana => PNL merge la guvernare , daca iese base, nu prea...asa ca trage tu concluziile, idiotule, si nu inventa ca ai vorbit tu cu PNL-istii, ca in primul rand tu nu stii sa vorbesti de nivelul unui liberal si apoi nu te-a lasat ma-ta sa iesi din casa de 2 luni.
6.2  RE: Are dreptate trimis de
(26 nov 2009, 19:42:26
tu daca esti tarfa pesedista nu inseamna ca toti gandesc ca tine. asa ca mai scuteste-ne de comentarii Pleasco
7.   PNL va vota cum cred ei... trimis de
(26 nov 2009, 16:09:11
...nu cum dicteaza partidul. E clar ca, din moment ce au votat cu Crin, acei oameni au o antipatie pentru Geoana si pentru Basescu. Ramane de vazut care din ei creeaza o antipatie mai profunda. PNL-istii nu vor accepta ca voturile lor sa fie vandute, desi asa le dicteaza partidul. Cei care au votat in primul tur cu Crin Antonescu inteleg gravitatea votului cu Geoana, care inseamna practic a vota cu Iliescu, Dinu Patriciu, etc. PNL nu sunt comunisti!
7.1  RE: PNL va vota cum cred ei... trimis de
(26 nov 2009, 19:23:41
PNL-istii au toate motivele sa voteze cu Geoana si nici unul sa voteze cu base (din contra au un milion de motive sa voteze impotriva lui basescu care a promis ca distruge PNL-ul si in plus are comportare de dictator). Asa ca tineti-va gura ca nu-i "combinati asa usor pe votantii" liberali (sunt persoane cu studii superioare,intelectuali, oameni de afaceri etc) cum ii combinati pe taranii care voteaza pd-l.
7.2  RE: PNL va vota cum cred ei... trimis de
(26 nov 2009, 19:41:01
tu crezi ca toti penelistii sunt prosti ca tine Piazarea? unii mai si gandesc. uite , spre ciuda ta eu voi vota cu Basescu si nu cu mogulii
7.3  RE: PNL va vota cum cred ei... trimis de
(26 nov 2009, 19:51:26
PNL VA VOTA CUM VREA ANTONESCU !
8.   Speculatii trimis de
(26 nov 2009, 16:22:34
Cea mai mare prostie pe care am auzit-o in ultima vreme este ca oamenii care nu au votat cu Basescu in primul tur, adica vreo 60%, vor vota cu Geoana. E o deziluzie sa spui asa ceva. Cine a votat cu Basescu nu-l vrea pe Geoana, cine a votat cu Vadim nu-l vrea pe Geoana, cine a votat cu Crin nu se stie inca. Ramane de vazut, terminati cu speculatiile.
8.1  RE: Speculatii trimis de
(26 nov 2009, 19:49:44
ILUZII AI TU IN CAP
9.   Sfat trimis de
(26 nov 2009, 21:05:03
bai basescule daca vrei sa ramai presedinte,daca vrei intr-adevar sa conduci tara asta io zic ca e o singura solutie : atentie tre SA FURI toate voturile! AI INTELES ? DACA NU FURI CU PEDELEII TAI TOATE VOTURILE SA STII CA ,COTROCENIUL E LA UN MILION DE KM DISTANTA DE TINE, DECI NU MAI AI NICI O SANSA SA DEVII PRESEDINTE ! N I C I O D A T A SUCCES
10.   E... trimis de
(26 nov 2009, 21:39:46
E din DOROHOI!!!!Aveam la sport in generala un prof-Dumnezeu sa-l ierte care,cand vedea unul mai neajutorat ii spunea:bai dorohoiule....
11.   Iar? trimis de
(27 nov 2009, 07:29:03
Abia a terminat domnul Balan cu palavragelile din primul tur si a si-nceput in acelasi stil? Domnule deputat, oamenii nu sunt ca oile cele bagate in saivanele ce-i aratau sefului statului ce zona viziteaza, (si alea, ati vazut, tot s-au adunat, parca anume sa strice o litera!), iar daca faceti calculele pornind de la aceasta premiza, va faceti de rusine, iar! Modernizati-va, actualizati-va stilul de campanie fiindca au trecut 20 de ani de la acea Romanie socialista multilateral dezvoltata in care se practica acest tip de propaganda copiat in totalitate de unele dintre actualele partide, ori este o diferenta intre partidul al carui tanar si marcant activist sunteti si partidul ce are la Suceva un lider de peste 80 de ani, fost mare lider comunist la nivel de judet, si care alt stil de propaganda nu cunoaste!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei