Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei: „Pe 6 decembrie românii nu vor alege între un înger şi un demon”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, consideră că, în prezent, discursul politic din România este extrem de radical. Onofrei a apreciat că modul în care se comportă unii oameni politici arată de parcă românii ar avea de ales între rai, reprezentat de opoziţie, şi de iad, adică cei care se află în momentul de faţă la guvernare.
„Acest tip de discurs este specific liderilor politici şi nu electoratului şi nici măcar membrilor de partid. Chiar dacă există exemple negative în partide, nu poţi eticheta un partid ca fiind corect dacă un om e corect, cum nu poţi eticheta un partid drept corupt dacă unul dintre membri e corupt”, a spus Onofrei.
El a adăugat că după 20 de ani de la revoluţia din 1989 s-a ajuns să se spună că în România trebuie să se aleagă între „alb şi negru, între dictatură şi democraţie, între rai şi iad”.
„Din păcate, cei care sunt la guvernare sunt în iad, iar cei din opoziţie propovăduiesc raiul. Rolurile se schimbă odată cu schimbarea guvernării”, consideră senatorul PD-L de Suceava. El a spus că o astfel de situaţie părea valabilă doar în anii ’90, când exista o astfel de stare de spirit, dar că în prezent lucrurile nu se mai prezintă la fel.
„Până la urmă, românii aleg oameni. Şi cred că pe 6 decembrie românii nu vor alege între un înger şi un demon, ci o persoană în care pot avea încredere că îi reprezintă pe ei”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Pe 6 decembrie românii nu vor alege între un înger şi un demon”.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei: „Pe 6 decembrie românii nu vor alege între un înger şi un demon”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are drepatate trimis de
(26 nov 2009, 11:26:24
basescu = demon

geoana = ingeras
1.1  RE: Are drepatate trimis de
(26 nov 2009, 17:13:58
prefer demonul decat comunistul!
1.2  RE: Are drepatate trimis de
(26 nov 2009, 19:29:03
cu alte cuvinte il preferi pe comunistul dictator base, imbracat in blana de liberal ce lupta impotriva comunistilor.
2.   Romanii vor alege ce interese ii reprezinta! trimis de
(26 nov 2009, 14:08:28
Romanii vor alege ce considera a fi mai bine pentru ei,dupa ce vor face un bilant al ofertelor.Nu cred ca prefera cota de 20%,promovata de Geoana!
2.1  RE: Romanii vor alege ce interese ii reprezinta! trimis de
(26 nov 2009, 19:31:40
vorbesti numai prostii, pentru ca esti o proasta, cota unica va fi mentinuta ba chiar micsorata daca economia va merge bine (declaratia lui geoana pe realitatea, daca tu vaco cu cabina te uiti doar pe etno,taraf si la b1 tv!)
3.   Iar acel om e Basescu! trimis de
(26 nov 2009, 16:28:16
Acel om de care zice Onofrei este Basescu, omul in care romanii pot avea incredere! Care va face orice ca dorinta lor sa fie respectata! care iti va continua proiectele! Romanii nu vor vota Geoana doar pentru ca el si baronii sai il demonizeaza non stop pe Basescu!
3.1  RE: Iar acel om e Basescu! trimis de
(26 nov 2009, 19:34:32
lui base ii pasa doar de prietenul sau cel mai bun Jack de 1L. cat despre popor.... poporul la el se rezuma la trepanatii din pd-l si la familia lui (astia intradevar TRAIESC BINE!!!). restul lumii sa plateasca impozite sa aiba el si clica lui de unde fura.
4.   Din nou! trimis de
(26 nov 2009, 20:11:39
In pofida comentariilor infierbantate, este de remarcat faptul ca, din nou, domnul senator Orest Onofrei are dreptate in afirmatiile sale!

Alegerile vin si trec, oamenii locului, alegatorii, raman tot in acest judet si nu-i firesc sa fie impartiti in tabere razboinice, mai ales ca si in anii ce vin vor fi tot cate 4 anotimpuri, vor fi in continuare tot atatea zile cat si nopti si pana la urma urmei nimic extraordinar nu se va intampla in viata lor(cu exceptia unora din varf) in urma acestor alegeri, asa ca radicalismul asta nu-si are deloc rostul. Evident, fiecare alegator poate avea si e normal sa aiba optiunea sa, dar asta nu trebuie sa ne faca sa ne sfasiem unii pe altii, mai ales ca altii vor lua castigul, nu alegatorul de rand, restu-i vorba!
4.1  RE: Din nou! trimis de
(26 nov 2009, 22:29:44
Aveti foarte mare dreptate! atata agresivitate nu s-a mai pomenit in politica. Cred ca e si din cauza inflexibilitatii unor oameni, generand nervozitate in altii. Personal, ca alegatoare care are pretentia sa fie informata, cand ma uit la Tv si vad minciuna pe fata mi-e putin greu sa nu ma revolt. E normal si natural ca politica sa desparta oamenii in tabere, dar sunt lucruri la care ar trebui sa fim uniti. Si in nici un caz nu ar mai trebui sa existe un stil atat de agresiv de abordare a lucrurilor! Eu nu mai vad o competitie intre idei, ci o competitie intre oameni, cel putin din partea opozitiei, care niciodata nu au fost de acord cu nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei