Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2009 - Anul XIV, nr. 278 (4264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar

Halaicu cere 22 de miliarde de lei vechi de la OTV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta în cazul morţii Dianei Maloş, Miss Vacanţa de la OTV, s-a finalizat de multă vreme, dar replicile acestui dosar se simt şi acum. Patru poliţişti suceveni implicaţi în ancheta derulată la acea vreme au acţionat în judecată postul OTV pentru acuzaţiile nefondate care li s-au adus cu ocazia mai multor emisiuni difuzate la acea vreme. Dacă poliţiştii cer despăgubiri de 22 de miliarde de lei vechi, un alt sucevean bănuit de implicare în moartea Dianei Maloş solicită 5,5 miliarde de lei vechi.

 

La Secţia Civilă a Tribunalului Suceava au fost înregistrate la începutul acestei săptămâni două plângeri care vizează în esenţă acelaşi lucru: despăgubiri din partea postului de televiziune OTV.
Primul dosar îi vizează pe comisarul Ioan Halaicu, comisarul Ovidiu Sluşariuc, subcomisarul Răzvan Andreica şi agent şef adjunct Cornel Morari. Cei patru s-au constituit parte vătămată şi solicită despăgubiri de 22 de miliarde de lei vechi din partea postului de televiziune OTV pentru că imaginea le-a fost terfelită în cadrul emisiunilor realizate cu privire la sinuciderea Dianei Maloş.
Aceleaşi motive l-au determinat pe Adrian Şerşeniuc, cunoscut şi sub numele de Adrian Thiel, să acţioneze în mod similar. Şerşeniuc cere despăgubiri de 5,5 miliarde de lei vechi din partea postului condus de Dan Diaconescu.
Totul a plecat de la maratonul emisiunilor privind moartea Dianei Maloş, o suceveancă în vârstă de 18 ani găsită spânzurată în pădurea din apropierea Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou Suceava în dimineaţa zilei de 11 decembrie 2008. Cu ocazia acelor dezbateri care se lungeau chiar şi pe întreg parcursul nopţilor, poliţiştii care s-au ocupat de anchetă au fost acuzaţi că au muşamalizat crima comisă împotriva Dianei Maloş.
În ceea ce-l priveşte pe Adrian Şerşeniuc, din discuţiile televizate de atunci a reieşit că ar fi fost implicat în realizarea crimei.

 

Ancheta a stabilit că Diana Maloş s-a spânzurat

Ancheta care s-a derulat iniţial ducea la concluzia că Diana Maloş s-a sinucis. Imediat după ce s-a aflat că fata primise titlul de Miss Vacanţa la o emisiune organizată de OTV, pe marginea acestui subiect a început o adevărată dezbatere naţională. Reprezentanţii OTV, în frunte cu Dan Diaconescu, au acreditat ideea că Diana Maloş a fost ucisă, iar trupul ei urcat într-un paltin de criminali. Această variantă a fost susţinută şi de mama fetei, Adina Paicu, care a depus şi o plângere la Parchet pe această temă. Suspiciunile au fost alimentate şi de faptul că în poşeta găsită la faţa locului şi care aparţinea Dianei Maloş se aflau un ciocan şi câteva cuie.
Ca urmare a impactului mediatic ieşit din comun, cazul a fost preluat de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Acesta a concluzionat că nu se pune problema unei crime, iar Diana Maloş s-a spânzurat din motive necunoscute.
O altă variantă pe marginea căreia s-a făcut tevatură a fost legată de faptul că tânăra s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihotrope. Analizele toxicologice au demonstrat însă contrariul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halaicu cere 22 de miliarde de lei vechi de la OTV.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Halaicu cere 22 de miliarde de lei vechi de la OTV4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Justitie la tv. trimis de
(26 nov 2009, 11:44:41
ar mai trebui si alte posturi tv. sa fie trase la raspundere pt. procesele care le fac zilnic in defavoarea anumitor familii, pt. noi onorabile, care ani de-a rindul, cind ne-a fost f.f.greu, ne-a incintat sufletele si inca o mai fac.....vezi PRO/TV. , Antena 1.....nu stiu, oamenii acestia nu mai au nici un Dumnezeu, stiu sa distruga familii intregi.... fam Dolanescu, fam. Banica, M.Radulescu,etc....si inca multi, multi.....pe noi nu ne intereseaza situatia lor familiara, relatiile intre rude, pe noi ne intereseaza sa-i vedem din cind in cind la TV. sa ne mai descreteasca fruntile, suntem destul incrincenati de politicieni, macar artistii sa ne destinda....... RUSINE LOR!......
2.   O parere... trimis de
(26 nov 2009, 12:34:38
presupunand ca sus-numitii au macar o conexiune, fie ea cat de mica, cu vreun partid politic (Dan Diaconescu a facut ceva show--uri politice pro/contra acum, in campanie), stirea aceasta nu face altceva decat sa-l atentioneze pe DD cum ca a calcat in strachinile altora...

E imposibil in ziua de azi sa fii impartial / independent in Romania zilelor noastre, fapt dovedit si cu alte ocazii in cazul OTV!

Lupta Dane! Poporul te sustine impotriva camarilei!

Doamne ajuta!
3.   Felicitari !!! trimis de
(26 nov 2009, 17:10:50
brovo ca au facut asta,ca-i mai trebuie si lui dan o "prima" din asta ca prea mult isi bate joc de oameni,noi nu-l mai urmarim de la cazul dianei malos,ca si-a batut joc de tota lumea!!!
4.   Are de unde! trimis de
(26 nov 2009, 18:46:12
Daca il invita oadata pe Gigi Becali si ii da ala 10.000 de euro plateste imediat...ca doar la el; se vine doar pe asemenea invitatii!!!!
5.   Am ramas cu...gura cascata !!! trimis de
(26 nov 2009, 19:20:14
adevarul e ca..."o constiinta curata" e din ce in ce mai greu de...intalnit .

macar bina ca a...iesit ..."adevarul" la suprafata ... dar nu la noi pe...pamant , ci in...ceruri.

acolo...colegialismul nu are nici o...valoare .

toate...partile "vatamate" vor fi acolo...despagubite !!!
6.   Era necesar! trimis de
(27 nov 2009, 07:06:19
Foarte bine ca acesti oameni s-au gandit sa actioneze in instanta, fiindca numai cand imi amintesc ce-a facut OTV in acei vreme, ma scarbeste. Nu este normal (dar la noi se poate orice) sa vina niste mahalagii, in cel mai complet inteles al cuvantului si sa terfeleasca imaginea unor oameni, a unor institutii, numai pentru ca ei sunt acea "televiziune a poporului" cum se autodenumeau pompos. La aceasta emisiune nu m-am uitat si nu ma uit, dar in acea vreme am primit niste telefoane prin care mi se cereau amanunte despre "crima de la manastirea Sf.Ioan" (se pare ca s-a pomenit si numele acestei manastiri ca fiind reperul pentru stabilirea locului "unde s-a comis crima"!) si a fost nevoie doar de circa 3 minute sa-mi dau seama ca niste functionari si o institutie importanta a statului sunt desfiintati mediatic de niste neprofesionisti, de niste nimeni atat din punct de vedere profesional cat si moral, de aceea as dori enorm ca acesti politisti sa castige despagubirile pretinse!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei