Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2009 - Anul XIV, nr. 208 (4194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson a fost înmormântat

Funeraliile cântăreţului Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, s-au încheiat joi seară, în jurul orei locale 22.00 (vineri, ora 05.00 GMT), după ce sicriul starului a fost depus în Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn din Glendale, o suburbie a oraşului Los Angeles.
Ceremonia, rezervată doar familiei Jackson şi prietenilor foarte apropiaţi ai "Regelui muzicii pop", a durat puţin peste o oră şi s-a desfăşurat în aer liber, în faţa Terasei Sfinte a Marelui Mausoleu, o zonă exclusivistă a cimitirului Forest Lawn din Glendale.
Sicriul lui Michael Jackson, transportat de fraţii săi - Jackie, Tito, Jermaine, Marlon şi Randy -, a fost depus în Marele Mausoleu la ora locală 21.43 (04.43 GMT), a precizat familia Jackson într-un comunicat emis imediat după încheierea ceremoniei funerare.
Copiii starului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de 7 ani, au depus o coroană de flori pe sicriul tatălui lor, se precizează în acelaşi comunicat.
Mai mulţi invitaţi s-au perindat pe estrada Terasei Sfinte, unde a fost depus sicriul starului, în mijlocul unor buchete mari de flori de crin şi trandafiri albi.
Gladys Knight, diva muzicii soul, a interpretat o piesă gospel, iar textierul Clifton Davis a interpretat unul dintre cântecele grupului Jackson 5, alături de care Michael Jackson şi-a început cariera muzicală.
Mai multe personalităţi, prieteni apropiaţi ai cântăreţului, au fost invitate de familia Jackson la această ceremonie. Printre acestia s-au numărat actriţa Elizabeth Taylor, actorul Macaulay Culkin şi iubita lui, Mila Kunis, actorul Chris Tucker, faimosul producător muzical Quincy Jones, dar şi fosta soţie a starului, Lisa Marie Presley, informează accesshollywood.com.
Marele Mausoleu din cimitirul Forest Lawn, unde a fost înmormântat Michael Jackson, este construit după modelul celebrului cimitir italian Campo Santo din oraşul Genova.
"Regele muzicii pop" îşi doarme somnul de veci alături de alte celebrităţi, precum Humphrey Bogart, Nat King Cole şi Walt Disney.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson a fost înmormântat.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson a fost înmormântat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei