Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2009 - Anul XIV, nr. 208 (4194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robbie Williams şi-a lansat noul single

"Bodies", primul single de pe mult aşteptatul nou album al cântăreţului britanic Robbie Williams, a fost lansat ieri pe posturile de radio din lumea întreagă.
Fanii şi criticii muzicali au aşteptat cu nerăbdarea lansarea piesei "Bodies", primul single de noul album semnat Robbie Williams, pentru a vedea dacă această piesă va avea succesul celor din anii anteriori.
"Reality Killed the Video Star" este primul material discografic al starului britanic din ultimii trei ani şi urmează să fie lansat pe 9 noiembrie.
"Mă aflu într-un moment de răscruce al carierei mele. Acest album va fi hotărâtor pentru viitorul meu. Sunt puţin speriat, deoarece nu am mai compus nimic în ultimii trei ani, dar de fiecare dată mă tem atunci când lansez un album. Aşa sunt eu", a declarat Robbie Williams.
Reprezentanţii casei de discuri EMI de discuri au anunţat că piesa "Bodies" va fi lansată simultan în toată lumea şi va fi putea fi cumpărată începând din luna octombrie.
Pentru acest album, Robbie Williams a înregistrat şi mixat împreună cu producătorul Trevor Horn, într-un studio din Londra. Trevor Horn a colaborat în trecut cu Paul McCartney şi Cher, iar vechea lui trupă, The Buggles, a lansat în 1979 hitul "Video Killed the Radio Star".
După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial.
Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.
Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.
Cântăreţul britanic, care locuieşte în prezent în Los Angeles, a dus o viaţă discretă în ultimii ani, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robbie Williams şi-a lansat noul single.
 Vizualizări articol: 379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbie Williams şi-a lansat noul single0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei