Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2009 - Anul XIV, nr. 208 (4194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu de Bucureşti

Reportaj pe OTV cu banii jos, târgul pe care îl refuză o suceveancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din oraşul Gura Humorului că se luptă de aproape un an de zile pentru a-şi recupera o datorie imensă, de 128.500 de lei, bani pe care ea afirmă ca i-a dat cu împrumut lui Adrian Căşuneanu, fostul şef al Gărzii Regionale de Mediu Suceava. Cu plângeri depuse la Poliţie şi la Parchet, aceasta s-a gândit să apeleze la OTV, ajungând la grecul Koudounis Nektarios, Nikos, cum este cunoscut acesta în lumea televiziunii. Femeia spune însă că realizatorul TV are un preţ pentru a-i difuza reportajul, pe care ea refuză să-l plătească.

 

Disperată că nu-şi poate recupera datoria, şi considerând că justiţia se mişcă mult prea încet în pedepsirea vinovatului, femeia în cauză, Liliana Sebeştin, s-a gândit că postul OTV ar putea să o ajute. Recunoaşte că a stat nopţi întregi şi a urmărit emisiunile de la postul lui Dan Diaconescu, convinsă fiind că OTV este cu adevărat televiziunea poporului, unde oamenii vin să-şi spună problemele şi îşi pot găsi rezolvarea.
A luat legătura cu suceveanca Adina Paicu, mama Dianei Maloş, tânăra care a făcut obiectul a zeci de emisiuni la OTV după ce a fost găsită atârnând în ştreang în Parcul Şipote din municipiul Suceava, şi astfel a ajuns să intre în posesia numărului de telefon al realizatorului TV Nikos.

 

A venit imediat la Suceava

„Am luat legătura cu el joi, pe 27 august, şi i-am explicat care sunt problemele mele. Mi-a spus că mă poate ajuta cu un reportaj difuzat pe OTV şi iniţial mi-a cerut 2,5 milioane de lei vechi, pentru a-şi suporta cheltuielile până la Suceava, bani pe care i-am trimis imediat, prin cont bancar”, spune femeia.
Vineri noapte Nikos era deja la Suceava, povesteşte femeia. Venit cu o maşină şi o cameră de filmat, singur, grecul a vorbit cu mai multe persoane care reclamă şi ele că au fost înşelate de Adrian Căşuneanu, a făcut filmări la vila acestuia, după care, în aceeaşi zi, a plecat din nou spre Capitală.
„I-am mai dat încă 2 milioane şi jumătate pe care mi i-a cerut când a ajuns la Suceava pentru cheltuielile pe care a zis că le are cu reportajul, după care mi-a spus că trebuie să mai dau 500 de euro, ca să apară materialul pe post”, explică Liliana Sebeştin.

 

Emisiunea pe post, pentru 500 de euro

Femeia spune că a rămas surprinsă că trebuie să plătească pentru un reportaj, însă recunoaşte că până la urmă ar fi fost de acord, în anumite condiţii. I s-a părut foarte dubios însă să dea o asemenea sumă pe ochi frumoşi, fără o factură sau un contract încheiat între părţi şi a amânat această plată, spunând că o va face ulterior, după apariţia reportajului.
„Luni (n.r. - 31 august a.c.), când ar fi trebuit să apară reportajul, cum mi-a spus el la început, m-a sunat şi m-a întrebat pe un ton agresiv când îi trimit cei 500 de euro. I-am repetat că nu am acum banii şi fără un contract nu îi pot da nimic”, povesteşte femeia.
La un moment dat, reclamă Liliana Sebeştin, Nikos i-a spus ceva de genul <după ce ai luat ţepe de la toţi, acum vrei să îmi dai ţeapă mie>, fapt care a jignit-o profund şi care a făcut-o să îi spună grecului că nu mai este interesată de reportajul făcut de acesta.

 

Ce spune Nikos

În cursul zilei de ieri am reuşit să luăm legătura şi cu realizatorul TV. El a precizat că a venit la Suceava în ziua indicată de femeie, filmând în mai multe locaţii. Reîntors în Capitală, grecul spune că a fost nevoit să abandoneze subiectul, deoarece cei de la OTV nu s-au arătat interesaţi de el.
„Eu sunt jurnalist independent, aduc materiale la această televiziune şi ei hotărăsc dacă le difuzează sau nu”, explică situaţia grecul. El recunoaşte că a primit de la femeie doar 250 de lei, cei trimişi prin bancă, sumă cerută în contul benzinei pentru deplasarea până la Suceava şi înapoi. Atât şi nimic mai mult, infirmând faptul că a mai primit alţi bani şi a cerut expres 500 de euro pentru difuzarea emisiunii.
Nikos a precizat că l-a contactat pe Adrian Căşuneanu, cel care face obiectul plângerilor femeii, însă doar pentru a-i cere un punct de vedere, nu pentru a juca la două capete, aşa cum este convinsă Liliana Sebeştin.
„Eu sunt un jurnalist care munceşte foarte mult, am ajutat multe persoane, inclusiv pe mama Dianei Maloş, vă poate confirma, şi îi cer acestei femei să lase deoparte şmecheriile şi să fie corectă”, şi-a încheiat pledoaria realizatorul TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reportaj pe OTV cu banii jos, târgul pe care îl refuză o suceveancă.
 Vizualizări articol: 6156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 19 voturi
Reportaj pe OTV cu banii jos, târgul pe care îl refuză o suceveancă2.9519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha :)) trimis de
( 5 sep 2009, 11:08:05
vrajeli peste vrajeli .... in locu lu diaconescu dupa un articol de asta as plati femeii sa vina la bucuresti sa spuna off-u ei si as plati si transportulaughing))
2.   Ia cerut putin..! trimis de
( 5 sep 2009, 12:05:56
Stiu pe cineva care are un copil grav bolnav si a luat legatura cu OTV-ul ,cu Diaconescu, pentru o emisiune prin care sa ceara sprijin de la telespectatori si sa obtin fonduri pentru a-si opera copilul in Japonia,stiti care a fost comisionul lui Diaconescu? 1850 de EURO pe emisiune ,si a aparut in 4 emisiuni.A reusit sa stranga bani de operatie pina la urma dar parca sa faci profit din bani de operatie a unui copil bolnav e prea de tot!
3.   Tara mafiei trimis de
( 5 sep 2009, 13:25:51
CNA frate ce face sta cu mainile in san,parchetul,politia sunt platiti din banii publici ar trebui sa rezolve ceva...fratilor suntem terminati,saraca femeie dar poate da Dumnezeu si se va rezolva numai ca trebuie lupta din cate observ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei