Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2009 - Anul XIV, nr. 186 (4172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune

Connor Cruise, fiul în vârstă de 14 ani al actorului Tom Cruise, va juca în remake-ul filmului de acţiune "Invazia roşie/ Red Dawn", lansat în 1984, despre un grup de adolescenţi care luptă să îşi salveze oraşul atunci când acesta este invadat de soldaţii chinezi şi ruşi, informează Reuters.
Connor Cruise va juca alături de alţi actori adolescenţi, precum Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Edwin Hodge, Chris Hemsworth, Josh Peck şi Adrianne Palicki, în acest proiect produs de MGM/UA.
Connor Cruise va interpreta rolul lui Daryl, fiul primarului oraşului şi, totodată, cel mai bun prieten al tocilarului Robert, interpretat de Josh Hutcherson. Isabel Lucas este Erica, conducătoarea majoretelor din localitate şi iubita personajului interpretat de Josh Peck. Edwin Hodge va interpreta rolul lui Danny, cel mai "cool" elev din şcoală, organizatorul acestei armate de rezistenţă.
Tinerii actori vor petrece câteva săptămâni într-o tabără militară, a cărei denumire nu a fost dezvăluită.
Filmările vor debuta pe 24 septembrie, în Detroit, iar premiera a fost fixată pentru 2010.
Connor Cruise a debutat ca actor în luna decembrie a anului trecut, în filmul "Şapte suflete/ Seven Pounds", în care a interpretat versiunea mai tânără a personajului principal, jucat de Will Smith. Josh Hutcherson a apărut în "Călătorie spre Centrul Pământului", iar Isabel Lucas, în recentul "Transformers: Răzbunarea celor învinşi". Edwin Hodge joacă deja în serialul de televiziune "Mental" şi a apărut, în 2006, în filmul de groază "All the Boys Love Mandy Lane".
Connor şi sora sa, Isabella, sunt cei doi copii adoptaţi de Tom Cruise în timpul căsniciei sale cu actriţa australiană Nicole Kidman. Tom Cruise, în vârstă de 47 de ani, şi actuala soţie a acestuia, Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de trei ani.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei