Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 aug 2009 - Anul XIV, nr. 186 (4172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles

Trupul neînsufleţit al cântăreţului Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, a fost înmormântat în cele din urmă în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, în mare secret, fapt care a contrastat puternic cu viaţa intens mediatizată a starului american, informează mirror.co.uk.
Fostul "Rege al muzicii pop" a fost înmormântat cu multă discreţie, fără o slujbă religioasă şi fără ca vreun fan să se afle prin apropiere.
Presa britanică a aflat duminică seară că familia Jackson este atât de îngrijorată de faptul că armata de admiratori ai starului decedat ar putea să profaneze mormântul acestuia încât a apelat la măsuri drastice pentru a păstra secretul asupra locului de veci al cântăreţului. Rudele acestuia au în vedere şi posibilitatea mutării trupului lui Michael Jackson, dacă securitatea locului de veci va fi ameninţată.
"Michael a fost deja înmormântat, dar nimeni, în afară de familia Jackson şi de conducerea cimitirului Forest Lawn, nu cunoaşte locul exact al mormântului. Angajaţii cimitirului au săpat mai multe gropi, pentru a crea confuzie. Familia se teme că miile de fani ai lui Jackson vor veni în cimitir şi vor crea o problemă de securitate sau chiar vor profana mormântul", a declarat unul dintre angajaţii cimitirului Forest Lawn.
Presa britanică susţine că trupul lui Michael Jackson a fost înmormântat fără o slujbă religioasă deoarece familia starului american a fost mulţumită de ceremonia funerară privată care a avut loc înaintea funeraliilor publice organizate la Los Angeles, în memoria celebrului cântăreţ, pe 8 iulie.

 

Îngropat lângă bunica sa

Aceleaşi surse susţin că Michael Jackson ar fi înmormântat în apropiere de bunica lui, Martha Bridges. Martha, decedată în 1990, la vârsta de 83 de ani, îşi doarme somnul de veci în cimitirul Forest Lawn sub un copac umbros. Michael Jackson a fost fotografiat vizitând mormântul bunicii sale, anul acesta. Surse apropiate familiei Jackson spun că Michael era foarte apropiat de bunica sa, însă membrii familiei Jackson se tem că accesul publicului în acel loc este mult prea liber.
Tabloidul britanic The Mirror a aflat că acesta este doar unul dintre locurile citate. Printre celelalte se numără alte zone liniştite din cimitir, diverse mausolee sau grădini private. Se presupune că familia Jackson intenţionează să mute sicriul lui Michael Jackson într-una dintre patru zone secrete deja alese, în cazul în care securitatea devine o problemă în Forest Lawn. Printre acestea se numără celebra fermă a starului, Neverland, un cimitir din Las Vegas şi un mausoleu în oraşul natal al cântăreţului, Gary, din statul Indiana. După decesul starului, membrii familiei Jackson aveau opinii împărţite, ei ezitând între cimitirul Forest Lawn şi ferma Neverland.
Testamentul lui Michael Jackson, redactat în 2002, nu precizează locul în care acesta şi-ar fi dorit să fie înmormântat.
Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată de familie până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.
Abia săptămâna trecută, creierul lui Michael Jackson, prelevat de autorităţi pentru efectuarea unor teste neuropatologice în vederea stabilirii cauzelor decesului, a fost returnat familiei, care aştepta acest lucru pentru a putea să-l înmormânteze.
Între timp, medicul care a declarat că Michael Jackson era apt din punct de vedere fizic pentru a susţine seria de 50 de concerte programate la O2 Arena din Londra, începând din 13 iulie, este anchetat pentru o posibilă fraudă legată de poliţa de asigurare încheiată pentru desfăşurarea spectacolelor, potrivit presei americane.
Medicul David Slavit l-a declarat pe Michael Jackson apt pentru acele concerte. Însă reprezentanţii companiei de asigurări Lloyd, cu sediul în Londra, au contactat poliţia în legătură cu poliţa de 16,73 milioane de dolari pe care trebuie să o plătească în cazul unei "morţi accidentale" a starului american.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Michael Jackson a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei