Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2009 - Anul XIV, nr. 117 (4103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Will Smith va juca rolul unui erou din timpul uraganului Katrina

Actorul american Will Smith va juca rolul unui erou care a salvat peste 200 de oameni în timpul uraganului Katrina - care a afectat sudul Statelor Unite, în 2005 -, într-o nouă peliculă inspirată de acest cataclism natural, informează femalefirst.co.uk.

Overbrook Entertainment, compania de producţie înfiinţată de Will Smith şi Sony Pictures Entertainment, a obţinut drepturile de producţie a acestui proiect, care va aduce pe marele ecran povestea supravieţuitorului şi eroului John Keller, un fost soldat în marina americană.

John Keller a ajutat la salvarea a peste 200 de vieţi în New Orleans şi în împrejurimi, în timpul uraganului Katrina, în 2005.

Locuind într-o clădire de cinci etaje în momentul izbucnirii uraganului, John Keller a alungat de unul singur toţi hoţii care au venit să jefuiască clădirea, după ce baza acesteia a fost inundată cu 3,5 metri de apă, şi i-a protejat pe cei 244 de locatari care au rămas captivi la etajul superior al construcţiei.

Cinci zile mai târziu, el a coordonat operaţiunea de salvare a celor 244 de persoane de pe acoperişul clădirii. Regizorul şi scenaristul acestui proiect va fi cineastul John Lee Hancock, cel care a semnat regia filmului "Bătălia de la Alamo" (2004).

Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (născut la 25 septembrie 1968) este un actor american, nominalizat la premiile Oscar şi Globul de Aur. De asemenea, el este un apreciat artist hip-hop / R&B, câştigător al mai multor premii Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Will Smith va juca rolul unui erou din timpul uraganului Katrina.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will Smith va juca rolul unui erou din timpul uraganului Katrina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei