Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2009 - Anul XIV, nr. 117 (4103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie

Cântăreaţa americană Anastacia va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 1 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Media Services Events.

Biletele se vor pune în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum "I\'m Outta Love", "Paid My Dues" şi "Sick and Tired", a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a născut în Chicago, în septembrie 1968, dar s-a mutat la New York în adolescenţă, împreună cu mama, sora şi fratele său, imediat după divorţul părinţilor. Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunţat la visul său de a deveni dansatoare, având apariţii frecvente în emisiunea Club MTV şi dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentându-şi vocea guturală, inconfundabilă, în cadrul MTV Talent Show, în 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai târziu debutând cu albumul "Not That Kind". Primul extras pe single, "I’m Outta Love", o propulsează pe Anastacia în rândul starurilor în Europa, Asia şi Australia, următorul său album, "Freak Of Nature", livrând acelaşi mix de beat-uri dance şi pop extraordinare.

În 2003, totul se schimbă pentru artistă. Descoperirea unui nodul la sân i-a dat viaţa peste cap, fiind diagnosticată cu cancer. Povestea a apărut imediat în presă, chiar înainte ca artista să aibă timp să-şi anunţe prietenii. Din fericire, Anastacia a răspuns bine la chimioterapie, astfel încât, în iunie 2003, artista a aflat că a câştigat lupta împotriva cancerului. Având această experienţă, Anastacia a continuat să susţină campanii sociale în care să explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie a cancerului şi a strâns sume considerabile de bani pentru a susţine lupta împotriva acestei maladii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei