Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2009 - Anul XIV, nr. 117 (4103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restricţii

Tronson din bulevardul 1 Mai, din Suceava, închis de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sărbătoarea religioasă de ieri a amânat până astăzi lucrările de înlocuire a conductelor de apă de pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, astfel că astăzi tronsonul de bulevard dintre Policlinica Areni şi Primăria Suceava va fi închis circulaţiei rutiere, alternativ pe sensurile de mers. 

Săptămâna viitoare va fi sistată circulaţia pe străzile Mărăşeşti şi 6 Noiembrie. Viceprimarul de Suceava Viorel Seredenciuc ne-a declarat, ieri, că strada 6 Noiembrie va fi închisă complet circulaţiei de luni, 25 mai.

Lucrările de înlocuire a conductelor vor începe dinspre strada Mihai Viteazul spre strada Mihai Eminescu şi vor dura circa două săptămâni. Pe ambele sensuri de mers va fi închisă şi strada Mărăşeşti, cel puţin în prima parte a lucrărilor, până se instalează conductele din intersecţiile de la capătul dinspre policlinică. Municipalitatea preconizează că restricţiile de circulaţie vor dura 30 de zile.

 

Pe Armenească lucrările au fost sistate până în iulie

O problemă neaşteptată pentru autorităţi a apărut pe strada Armenească, unde în timpul săpăturilor muncitorii au constatat că ţeava pe care ar trebui să o instaleze pentru canalizare se intersectează cu magistrala de termoficare, care trebuie înlocuită.

„Nu se poate lucra separat, iar pentru termoficare nu-i făcută licitaţia. Am sistat lucrările şi le vom relua probabil în iulie, după licitaţie”, a spus Seredenciuc.

Pe strada Petru Rareş conductele au fost înlocuite pe aproape jumătate de stradă, în faţa autogării şi a Pieţei Centrale lucrările au fost finalizate şi străzile s-au redeschis circulaţiei. Se lucrează în continuare pe strada Ion Creangă, de la autogară în sus. Conform viceprimarului, la această oră se lucrează pe 50 de străzi la înlocuirea conductelor de apă, canalizare sau şi apă şi canalizare. Lucrările se efectuează majoritar în timpul zilei, deoarece firma care a câştigat licitaţia acceptă ca noaptea să execute doar subtraversările. Administraţia oraşului dă asigurări că,  într-o lună de zile, în zona centrală se va circula fără restricţii.

„Vrem ca până la Zilele Sucevei (n.r. 23-24 iunie) să nu mai avem nici o stradă închisă în zona centrală”, a mai spus viceprimarul Viorel Seredenciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tronson din bulevardul 1 Mai, din Suceava, închis de astăzi.
 Vizualizări articol: 1698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tronson din bulevardul 1 Mai, din Suceava, închis de astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei