Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2009 - Anul XIV, nr. 117 (4103)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mărinimie

PNL oferă şansa „fiilor rătăcitori” din PD-L să se reîntoarcă acasă

Vineri, 22 Mai 2009 (16:42:25)
Uşa PNL este deschisă pentru „fiii rătăcitori” din PD-L care doresc să se reîntoarcă acasă. Cei care au părăsit PNL pentru a forma PLD şi apoi PD-L prin fuziunea cu PD pot să revină la bază, însă nu oricum şi nici oricând. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri la Suceava, că foştii liberali se pot reîntoarce în partid acum, cât Traian Băsescu mai este încă preşedintele ţării şi numai după ce îşi vor face „mea culpa”. „Dacă cei care au plecat realizează acum, când au venit la guvernare, cât de mincinoase au fost promisiunile lui Traian Băsescu şi cele ale PD, realizează în ce eroare şi în ce fundătură au intrat prin alianţa care le-a fost impusă de către Traian Băsescu cu PSD şi realizează situaţia absolut jenantă în care se află, adică realizează cu alte cuvinte că această cale pe care au pornit să zicem din convingere e greşită pot acum să reacţioneze în consecinţă pentru că dacă aceste idei le vor veni după căderea lui Traian Băsescu deci după ce Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte nimeni din PNL nu-i va crede şi odată şi-odată trebuie pus capăt acestui navetism oportunist”, a declarat Antonescu. 
Liderul PNL a spus că foştii liberali plecaţi în PD-L s-au angajat la un stăpân pe care fie nu-l cunoşteau, fie l-au subestimat şi s-a arătat surprins de faptul că Valeriu Stoica, la experienţa sa politică, s-a putut înşela aşa de tare. El crede că majoritatea celor care au părăsit PNL pentru a-l urma pe Traian Băsescu au făcut gestul din oportunism, ca urmare a unor presiuni sau au fost şantajaţi. „Că nu le-a mers după aceea foarte bine, că în frunte cu domnul Stolojan au jucat mai degrabă o farsă jalnică, că e prim-ministru, că nu e prim-ministru, că nu sunt foarte mulţumiţi de modul în care au fost trataţi la curtea domnului Băsescu sau în care se regăsesc în actualul guvern, asta este o chestiune care-i priveşte dar nu are nimic de-a face cu liberalismul”, a spus preşedintele PNL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL oferă şansa „fiilor rătăcitori” din PD-L să se reîntoarcă acasă.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
PNL oferă şansa „fiilor rătăcitori” din PD-L să se reîntoarcă acasă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei