Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fergie: "Sunt bisexuală"

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, s-a adăugat unei lungi liste de celebrităţi bisexuale, din care nu lipsesc Lindsay Logan, Lady Gaga şi Megan Fox, după ce a declarat că este bisexuală, informează thesun.co.uk.

Fergie, care s-a căsătorit în luna ianuarie cu Josh Duhamel, a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Bineînţeles că am experimentat asta, dar nu am avut niciodată o iubită stabilă".

Piesa "Boom Boom Pow" a trupei Black Eyed Peas a ajuns pe prima poziţie în topul britanic, duminică, dar Fergie s-a declarat mai apropiată sufleteşte de următorul single de pe album. Renumita cântăreaţă, în vârstă de 34 de ani, a declarat: "Sunt convinsă că noul nostru videoclip, «I Got A Feeling», o să vă placă, deoarece conţine o scurtă secvenţă în care apar într-o postură intimă cu alte fete".

Fergie a explicat faptul că le-a cunoscut pe acele fete cu puţin timp înainte de începerea filmării scenei respecte. Una dintre ele era iubita regizorului videoclipului.

În perioada recentă, presa internaţională abundă în informaţii despre orientările sexuale ale celebrităţilor. Astfel, cei interesaţi au putut să afle că actriţa Lindsay Lohan, în vârstă de 22 de ani, s-a despărţit recent de iubita ei, Samantha Ronson, iar cântăreaţa Lady GaGa, în vârstă de 23 de ani, atunci când a fost întrebată dacă este bisexuală, a preferat să răspundă, simplu, printr-un "bineînţeles".

Actriţa Megan Fox, starul din "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", în vârstă de 23 de ani, a declarat că a avut relaţii intime cu femei, dar că nu se simte atrasă de femeile bisexuale.

În 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus două piese ce au ajuns No.1 în Billboard Hot 100 hits: "London Bridge" şi "Big Girls Don\'t Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut trei premii Grammy, iar albumele ei s-au vândut în mai bine de 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, pe 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fergie: "Sunt bisexuală".
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fergie: "Sunt bisexuală"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei