Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rihanna va primi înapoi bijuteriile în valoare de 1,4 milioane de dolari confiscate de poliţie

Poliţia americană a anunţat că îi va restitui Rihannei bijuteriile în valoare de 1,4 milioane de dolari pe care le-a reţinut ca probe în cazul de agresiune în care cântăreaţa originară din Barbados a fost victimă, petrecut în februarie, informează AFP.

Rihanna, al cărei nume real este Robyn Fenty, a solicitat poliţiei din Los Angeles restituirea acestor bijuterii, în urmă cu o săptămână, explicând faptul că accesoriile i-au fost împrumutate de o casă de bijuterii şi că reprezentanţii acesteia doreau să le recupereze.

Evaluate la 1,4 milioane de dolari, aceste bijuterii vor fi fotografiate de poliţie înainte de a fi restituite, a declarat Donald Etra, avocatul artistei, în timpul unei audieri judiciare care a avut loc la Los Angeles.

Procurorii din Los Angeles au afirmat că, în luna februarie, cântăreţul Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, a maltratat-o pe aceasta, în timpul unei altercaţii ce a avut loc într-o maşină de lux. O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet.

La puţin timp după incident, Chris Brown a dat publicităţii o declaraţie prin care spunea că "regretă şi este întristat" din cauza acestui incident şi că va căuta consiliere.

În acuzaţia oficială depusă împotriva starului R&B se afirmă că Brown a atacat-o pe Rihanna "cu o forţă capabilă să producă vătămări corporale grave" şi că a ameninţat-o spunându-i că va comite o infracţiune "care va conduce la moarte şi la vătămări corporale grave". Un raport al poliţiei americane indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, potrivit raportului poliţiei, Chris Brown i-ar fi spus Rihannei: "Te voi ucide".

Pe 6 aprilie, Chris Brown a pledat nevinovat în acest caz, după ce a fost acuzat de comiterea unei agresiuni "care a provocat răni grave" şi de ameninţări cu moartea. El riscă să primească o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi condamnat. O nouă audiere în acest caz a fost programată pe 28 mai.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Chris Brown a pătruns în clasamentele Billboard în 2005, la vârsta de 16 ani, cu piesa "Run It!" şi a vândut peste două milioane de copii ale albumului său de debut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rihanna va primi înapoi bijuteriile în valoare de 1,4 milioane de dolari confiscate de poliţie.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rihanna va primi înapoi bijuteriile în valoare de 1,4 milioane de dolari confiscate de poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei