Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mai 2009 - Anul XIV, nr. 99 (4085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue vrea să se mute în Spania

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue intenţionează să cumpere o locuinţă în Spania, împreună cu iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, informează femalefirst.co.uk.

Kylie Minogue doreşte să locuiască împreună cu iubitul ei spaniol, în vârstă de 31 de ani, în localitatea Tossa De Mar, de pe Costa Brava, în apropiere de reşedinţa familiei acestuia.

O sursă a declarat pentru cotidianul britanic The Sun: "Lucrurile merg bine între Kylie şi Andres, iar ea a petrecut foarte mult timp în Spania. În afară de golf, ea a devenit pasionată de scuba-diving, deoarece în Tossa De Mar există multe locuri interesante care merită explorate".

Potrivit aceleiaşi surse, Andres locuieşte în New York, dar se întoarce în Spania cel puţin o dată pe lună.

Cântăreaţa australiană, în vârstă de 40 de ani, care a început relaţia cu Andres Velencoso în urmă cu şase luni, a început să înveţe limba spaniolă pentru a putea să se înţeleagă mai bine cu localnicii, după ce se va stabili în Tossa De Mar.

"Kylie vrea să vorbească limba spaniolă şi a început să o înveţe cu ajutorul unor cursuri pe DVD. Dar o casă în Spania i-ar uşura mult această sarcină", a adăugat aceeaşi sursă.

În luna februarie, Andres Valencoso a prezentat-o pe Kylie Minogue tatălui şi surorii sale, în timpul primei călătorii pe care cuplul a făcut-o în Tossa De Mar.

La începutul lunii aprilie, cuplul şi-a petrecut vacanţa împreună în North Queensland din Australia, iar Kylie Minogue a profitat de această ocazia pentru a-şi prezenta iubitul părinţilor şi fratelui ei.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can\'t Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în urmă cu un an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue vrea să se mute în Spania.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue vrea să se mute în Spania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei