Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2009 - Anul XIV, nr. 96 (4082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul "Obsessed", în fruntea box office-ului nord-american

Thriller-ul american "Obsessed", cu Beyonce Knowles şi Idris Elba în rolurile principale, s-a situat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, chiar în prima săptămână de la lansarea pe marile ecrane, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations, informează AFP.

Acest thriller, ce prezintă povestea unui bărbat împlinit pe plan personal şi profesional, care îşi vede ameninţată liniştea atunci când o stagiară începe să îl urmărească, a obţinut încasări de 28,5 milioane de dolari în Statele Unite şi în Canada.

Comedia "Din nou la 17 ani", cu tânărul actor Zac Efron în rolul naratorului care explică în ce fel un bărbat ratat, trecut de pragul celor 30 de ani - interpretat de Matthew Perry -, întinereşte cu 20 de ani şi îşi ia viaţa de la capăt, a coborât pe al doilea loc în acest clasament, după ce a obţinut încasări de 11,7 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare.

Filmul de acţiune "Fighting" a intrat direct pe locul al treilea după primele trei zile de la lansare, cu încasări de 11,4 milioane de dolari. Regizat de Dito Montiel, filmul prezintă modul în care un tânăr bărbat, ajuns la New York fără niciun ban în buzunar, are succes în lumea luptelor de stradă.

Drama "The Soloist", cu Robert Downey Jr. şi Jamie Foxx, cel mai recent film realizat de regizorul Joe Wright, a obţinut, în primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane, încasări de 9,7 milioane de dolari, clasându-se pe poziţia a patra.

Documentarul "Earth (2009)", realizat de Disney Nature sub forma unui periplu de-a lungul celor patru anotimpuri, a obţinut încasări de 8,55 milioane de dolari şi s-a situat pe a cincea poziţie, fiind urmat de filmul de animaţie "Monştri contra extratereştri", produs de Dreamworks, care a obţinut încasări de 8,52 milioane de dolari în ultimele trei zile şi un total de 174,8 milioane de dolari în cele patru săptămâni de la lansare.

Thriller-ul politico-mediatic "Jocuri la nivel înalt", cu Ben Affleck şi Russell Crowe, a coborât de pe a doua până pe a şaptea poziţie, cu încasări de 6,9 milioane de dolari.

Pelicula "Hannah Montana The Movie", versiunea pentru marele ecran a unui serial tv, produsă de Disney, ce prezintă aventurile unei adolescente care doreşte să devină o vedetă pop, a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 6,4 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "Furios şi iute 4: Piese originale" a avut încasări de 6,1 milioane de dolari în cea de-a cincea săptămână de prezenţă în sălile de cinematograf nord-americane şi s-a clasat pe poziţia a noua, devansând un alt film al genului, "Crank: Tensiune maximă", cu Jason Statham în rolul principal, care încheie topul 10 al producţiilor cu cele mai mari încasări în America de Nord, după ce a vândut bilete în valoare de 2,4 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul "Obsessed", în fruntea box office-ului nord-american.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul "Obsessed", în fruntea box office-ului nord-american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei