Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2009 - Anul XIV, nr. 96 (4082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Reclamă că firma care-l duce la Spitalul Suceava, la dializă, îl lasă să meargă pe jos, deşi e parţial paralizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Eficienţa serviciilor de transport a bolnavilor dializaţi de către firma privată TRANS DMV Europa Suceava este pusă sub semnul întrebării de unul dintre pacienţi.

Vasile Pazariu, în vârstă de 59 ani, din municipiul Vatra Dornei, care face dializă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din anul 2000, reclamă că şoferii de la bordul maşinilor maxi-taxi ale societăţii nu îl preiau direct din faţa locuinţei, deşi drumul până la casa sa, situată pe strada Parcului, este practicabil în anotimpurile călduroase, în aceeaşi situaţie fiind pus şi la întoarcere.  

De cealaltă parte, reprezentanţii firmei TRANS DMV neagă acuzaţiile, declarând că bărbatul este dus şi adus până la domiciliu, de fiecare dată când vremea nu face calea de acces inutilizabilă.

 

Şoferii, acuzaţi de comoditate

Vasile Pazariu se plânge că este paralizat parţial, motiv pentru care se deplasează foarte greu, cu ajutorul cârjelor, iar membrii familiei sale sau vecinii sunt nevoiţi să-l care în braţe pe o distanţă de circa 250 de metri, până la şosea, unde îl aşteaptă maşinile de la TRANS DMV.

„Drumul este bătătorit, dar şoferii sunt comozi şi invocă faptul că li se strică maşina. Eu i-am învăţat cu nărav, fiindcă până acum i-am pus pe fiii mei să mă ducă cu mijloace proprii până la şosea. De ceva vreme nu mai are cine să facă asta, deoarece unul a plecat în Germania, iar celălalt e la facultate. Iarna am înţeles că nu se poate ajunge până la mine, dar acum nu se mai pune problema”, spune bărbatul, care merge la Suceava, la dializă, de trei ori pe săptămână.

 

Apărarea reprezentanţilor firmei

În replică, juristul firmei TRANS DMV, Petru Pascalu, declară că acuzaţiile nu au suport real, adăugând că Vasile Pazariu este cunoscut ca fiind o persoană mereu pusă pe ceartă.

„Acolo drumul nu este bun, urcă în pantă şi poate fi parcurs doar cu viteza întâi, când nu plouă. Eu am discutat cu el şi i-am sugerat să caute sprijin la primărie, să facă drumul. Eu nu pot să asigur şi infrastructura, datoria mea e să mă ocup de transport. În altă ordine de idei, distanţa de la casa lui şi până la şosea e numai de 50 de metri şi nu de 250. Când a fost vreme bună, l-am luat şi l-am adus până acasă, iar ceilalţi bolnavi chiar au fost deranjaţi că ne deplasăm pentru o distanţă atât de mică. Noi vrem să ajutăm oamenii când se poate, dar el e mai irascibil şi se ceartă cu toată lumea, inclusiv cu ceilalţi bolnavi”, afirmă Petru Pascalu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamă că firma care-l duce la Spitalul Suceava, la dializă, îl lasă să meargă pe jos, deşi e parţial paralizat.
 Vizualizări articol: 1907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Reclamă că firma care-l duce la Spitalul Suceava, la dializă, îl lasă să meargă pe jos, deşi e parţial paralizat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da trimis de
(28 apr 2009, 13:44:28
Asa este cu soferii de la DMV niste lenesi, si sa ia repede la ocazie atata stiu atata fac.
2.   Comoditate trimis de
(28 apr 2009, 13:56:17
din pacate, toti romanii sunt f.f.comozi, lenesi, mincinosi, nu stiu parca nu erau asa cu circa 50 ani in urma. Dar cu cit timpul trece , cu atit oamenii sunt intr-un hal fara de hal de nesimtire. La bloc, pe strada, in parc, oriunde te lovesti de nesimtirea oamenilor. Nu stiu unde o sa ajungem. Pacat, cindva eram o natie harnica, curata, desteapta , dar......singuri ne degradam ca natie....se vede f.bine ce fac ai nostri in strainatate.... unde mergi inafara tarii esti obligat sa vorbesti in alta limba , altfel o ei pe cocoasa..... ...cred ca suntem irecuperabili fiindca mergem din rau in mai rau....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei