Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 apr 2009 - Anul XIV, nr. 96 (4082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna şi fostul soţ se înţeleg mai bine după divorţ decât în ultimii ani de căsnicie

Relaţia dintre Madonna şi fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, pare să fie mai strânsă după divorţ decât în ultimii ani de căsnicie, motiv pentru care cineastul şi-a cumpărat o casă la mai puţin de 200 de metri de reşedinţa din Londra a cântăreţei, informează thesun.co.uk.

Cineastul britanic a plătit câteva milioane de euro pentru această vilă cu trei etaje, declarând că doreşte să fie mai aproape de fiii săi, atunci când Madonna îi aduce în vizită în Marea Britanie.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 50 de ani, a declarat că este foarte fericită să îl aibă pe Guy Ritchie "cât mai aproape posibil", pentru binele celor doi fii pe care-i au împreună, Rocco şi David, în vârstă de şase, respectiv trei ani.

O sursă a declarat pentru presa britanică: "Madonna şi Guy se înţeleg mult mai bine acum decât se înţelegeau în ultimii ani".

Aceeaşi sursă a adăugat că Guy Ritchie a fost "puternic ca o stâncă" atunci când Madonna a avut nevoie de consolare, după ce cererea de adopţie a micuţei Mercy James i-a fost respinsă de tribunalul din Malawi.

Madonna şi Guy Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2008, iar divorţul s-a finalizat pe 9 ianuarie, marcând sfârşitul unui mariaj care a durat opt ani. Cei doi foşti parteneri au încheiat foarte rapid o înţelegere, la un tribunal din Marea Britanie, care prevedea custodia comună a celor doi copii ai lor, Rocco şi David. Madonna mai are o fiică, Lourdes, născută în 1996, în urma relaţiei avute cu instructorul de fitness Carlos Leon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna şi fostul soţ se înţeleg mai bine după divorţ decât în ultimii ani de căsnicie.
 Vizualizări articol: 711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna şi fostul soţ se înţeleg mai bine după divorţ decât în ultimii ani de căsnicie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei