Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2009 - Anul XIV, nr. 90 (4076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sigourney Weaver va juca în "Vânătorii de fantome 3"

Actriţa americană Sigourney Weaver, star al francizei "Alien", urmează să apară pe afişul celei de-a treia părţi a seriei "Vânătorii de fantome/ Ghostbusters", informează femalefirst.co.uk.

Partenerul ei de filmări, actorul Dan Ackroyd, a confirmat faptul că celebra actriţă americană va fi prezentă în acest proiect cinematografic.

Dan Ackroyd, care a fost co-scenarist şi a jucat în filmul original, lansat în anii \'80, a confirmat şi faptul că noul film va beneficia de o distribuţie nouă.

"Va fi o întreagă generaţie nouă de actori, care trebuie să fie antrenaţi, iar această generaţie nouă va fi condusă de un actor pe care îl veţi îndrăgi cu toţii când îl veţi vedea. Deocamdată nu pot să vă spun mai mult", a adăugat Dan Ackroyd.

Filmul original prezintă un grup de profesori în parapsihologie care pun la punct un serviciu de îndepărtare a fantomelor din locuinţele bântuite şi i-a avut în distribuţie pe Harold Ramis, interpretul lui Egon, pe Bill Murray, în rolul lui Peter Venkman, şi pe Dan Ackroyd, în rolul lui Ray Stantz. Lor li s-a alăturat mai târziu actorul Ernie Hudson, care a interpretat rolul Winston Zeddmore.

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Prima ei apariţie în rolul locotenentului Ellen Ripley datează din 1979, odată cu lansarea pe ecrane a seriei "Alien".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sigourney Weaver va juca în "Vânătorii de fantome 3".
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sigourney Weaver va juca în "Vânătorii de fantome 3"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei