Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2009 - Anul XIV, nr. 90 (4076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Rîşca

Accident grav provocat de o tânără fără permis, care consumase alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
O tânără în vârstă de 21 de ani, care s-a urcat la volanul unui autoturism deşi nu are permis de conducere şi consumase alcool, a provocat un grav accident rutier, în urma căruia o adolescentă de 18 ani, care se afla cu ea în maşină, a fost rănită grav. Accidentul s-a petrecut joi noapte, în jurul orei 23.00, pe DJ 155, în satul Slătioara, comuna Rîşca.

Din cercetările poliţiei rezultă că joi după-amiază, Ancuţa Tănăsoaia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bogdăneşti, şi o consăteana de a sa, Liliana Năstucă, de 18 ani, au plecat, împreună cu prietenii lor, domiciliaţi în comuna Boroaia, cu un autoturism Mazda, la Mănăstirea Rîşca. După ce au terminat vizita la lăcaşul de cult, în drum spre casă, cei patru s-au oprit la un local. Cum cei doi băieţi consumaseră mai mult alcool, Ancuţa Tănăsoaia s-a hotărât să conducă ea spre casă, deşi nu are permis de conducere.

 

A derapat şi s-a izbit într-un gard de beton

Oamenii legii au stabilit că pe raza satului Slătioara, într-o curbă uşoară la stânga, maşina a derapat pe pietrişul de pe carosabil, iar şoferiţa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Scăpat de sub control, autoturismul Mazda s-a izbit în temelia din beton a gardului unei gospodării de la marginea drumului. Aflată pe bancheta din spate, pe partea impactului, Liliana Năstucă s-a lovit grav la cap, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, în timp ce restul pasagerilor au scăpat fără leziuni de pe urma impactului.

„Pacienta este în stare critică, are osul cranian fracturat în mai multe locuri şi ţesutul cerebral distrus. După o intervenţie chirurgicală de trei ore, efectuată azi dimineaţă (n.r. ieri), starea acesteia s-a ameliorat discret, cu un prognostic rezervat însă, evoluţia sa depinzând şi de eventualele complicaţii ce pot apărea”, a declarat medicul Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava.  

În urma verificării cu alcooltestul s-a constatat că tânăra de la volan avea o concentraţie de 0,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav provocat de o tânără fără permis, care consumase alcool .
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Accident grav provocat de o tânără fără permis, care consumase alcool2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(18 apr 2009, 13:00:35
Inconstienta crasa din partea respectivei.

Probabil ca nu este prima data cand conduce o masina fara sa aiba permis.

Intrebarea se pune: cine a invatat-o sa conduca, sau cine a incurajat-o ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei