Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2009 - Anul XIV, nr. 62 (4048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson va lansa o piesă cu Will.I.Am şi Ne-Yo

Michael Jackson va colabora cu Will.I.Am, starul trupei Black Eyed Peas, şi cu starul R&B Ne-Yo, pentru noile piese pe care le pregăteşte pentru următorul său material discografic, informează femalefirst.co.uk.

Regele muzicii pop, cum este denumit Michael Jackson, va susţine o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, cu ocazia revenirii sale pe scena muzicală, începând din luna iulie şi până în februarie 2010.

Înainte de începerea acestei serii de concerte londoneze, Michael Jackson urmează să se întoarcă în studiouri pentru a înregistra câteva piese noi. Presa internaţională susţine că starul muzicii pop a apelat la unele dintre cele mai în vogă nume ale momentului, pentru a crea împreună câteva piese, ce vor fi lansate în vara lui 2009.

Publicaţia britanică News of the World susţine că "regele muzicii pop" va fi ajutat de Will.I.Am şi de Ne-Yo în eforturile sale de a reveni în topuri, iar Kanye West i-ar fi trimis deja un cântec, spre aprobare, lui Michael Jackson.

Biletele pentru cele 50 de concerte pe care starul american al muzicii pop Michael Jackson le va susţine la O2 Arena din Londra s-au epuizat în cinci ore. Potrivit BBC, care citează organizatorii, seria de concerte londoneze a lui Michael Jackson - "This Is It Tour" - a devenit cel mai rapid vândut turneu din istorie, cu o medie de 33 de bilete vândute pe minut.

Michael Jackson, câştigător a 13 premii Grammy, a declarat că aceste concerte vor fi ultimele pe care le va susţine în Marea Britanie.

Acesta este primul turneu susţinut de Michael Jackson în ultimii 12 ani. În 2006, cântăreţul a cântat în timpul galei World Music Awards din Londra, dar şi-a dezamăgit admiratorii, deoarece a interpretat doar câteva dintre versurile piesei "We Are The World".

Jackson, în vârstă de 50 de ani, care este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile, şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Cariera celebrului cântăreţ a fost afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. De altfel, Jackson a fost cercetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Presa internaţională a declarat în repetate ocazii că Jackson s-a confruntat cu probleme financiare în ultimii ani, după ce starul muzicii pop a fost pe punctul de a-şi vinde celebra fermă Neverland la licitaţie, în mai 2008. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii înfiinţate de el însuşi şi de firma care deţine o ipotecă de 24 de milioane de dolari asupra reşedinţei.

Albumul său "Thriller" a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului. Jackson nu a mai lansat nicio piesă nouă din 2001.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson va lansa o piesă cu Will.I.Am şi Ne-Yo.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson va lansa o piesă cu Will.I.Am şi Ne-Yo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei