Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2009 - Anul XIV, nr. 56 (4042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Denise Richards, în căutarea iubirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Denise Richards este în căutarea unui nou iubit, informează site-ul femalefirst.co.uk. Actriţa, care a fost căsătorită cu Charlie Sheen şi a avut o relaţie cu rockerul Richie Sambora, vrea să găsească iarăşi dragostea şi spune că s-a săturat ca ziariştii să speculeze de fiecare dată când o văd în compania unui bărbat. Întrebată dacă este implicată în jocul întâlnirilor, Denise Richards a răspuns: "Merg la întâlniri şi nu prea. Este destul de greu. Dacă sunt văzută în public cu un bărbat, atunci în mod automat lumea gândeşte că am o relaţie amoroasă cu persoana respectivă. Încă nu am găsit o metodă eficientă ca să întâlnesc pe cineva. Am pe cineva, dar nu vă imaginaţi că mai avem puţin şi ne punem pirostriile", a explicat Denise Richards.

În 2005, actriţa a divorţat de Charlie Sheen, cu care a avut un mariaj de trei ani. Cei doi au împreună două fiice, una de cinci, cealaltă de trei ani, şi s-au luptat în instanţă pentru custodia micuţelor. În plus, Denise a încercat să obţină un ordin de restricţie împotriva fostului ei soţ, susţinând că a primit ameninţări cu moartea din partea lui. Acum, după ce a obţinut custodia copiilor, actriţa spune că se fereşte să aducă acasă un bărbat, dacă nu are planuri serioase cu el, de teamă că şi-ar putea tulbura fiicele. "Evit să aduc bărbaţi acasă, pentru că şi aşa fetele mele au avut deja prea multe experienţe neplăcute", a mai spus Denise Richards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Denise Richards, în căutarea iubirii.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denise Richards, în căutarea iubirii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei