Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2009 - Anul XIV, nr. 54 (4040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson îşi încheie cariera cu un turneu la Londra, care va avea loc în iulie

Michael Jackson îşi va încheia cariera cu o serie de zece concerte ce vor avea loc în iulie, pe O2 Arena din Londra, a declarat artistul într-o conferinţă de presă, care a avut loc joi, în capitala Regatului Unit, informează bbc.co.uk.

Cântăreţul a confirmat informaţiile despre retragerea sa în faţa unui grup de fani şi jurnalişti, la o conferinţă de presă care a avut loc la O2 Arena din Londra.

"Asta este. Vreau doar să spun că acestea vor fi ultimele mele concerte la Londra", a spus artistul.

Totuşi, promotorul concertului, AEG, a declarat pentru BBC că Jackson ar putea să continue seria de la Londra cu un turneu mondial.

Jackson a fost prezentat pe scena unde a susţinut conferinţa de joi de prezentatorul emisiunii "X Factor", Dermot O\'Leary, după ce, înainte, au fost prezentate clipuri din concertele sale din trecut.

Primele cuvinte adresate fanilor au fost: "Vă iubesc atât de mult!".

"Acesta este sfârşitul. Când spun că s-a terminat, vorbesc serios", a adăugat el, spunând că va cânta melodiile pe care fanii săi doresc să le audă.

Primul concert va avea loc la Londra, pe 8 iulie, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 13 martie.

Conferinţa de joi, de la O2 Arena, era programată să înceapă la ora locală 16.00, dar atunci starul de-abia părăsea camera sa de hotel. Astfel, conferinţa a început la ora 17.30 (19.30 ora României, n.r.).

O\'Leary a prezentat evenimentul de joi ca fiind "cel mai prost păstrat secret din lume". Postere care făceau reclamă show-urilor lui Michael Jackson au apărut la metroul londonez încă de joi dimineaţă.

Şeful AEG a declarat pentru BBC că Michael Jackson a semnat cu ei un contract de trei ani, în valoare de 400 de milioane de dolari, care include concerte şi un film 3-D inspirat din videoclipul "Thriller". Acesta a mai spus că starul a mai fost supus şi unui control medical atent.

 

Carieră

Jackson, în vârstă de 50 de ani, care este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

Cariera celebrului cântăreţ a fost afectată, după 1990, de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. Jackson a fost anchetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Presa internaţională a declarat în repetate ocazii că Jackson s-a confruntat cu probleme financiare în ultimii ani, după ce starul muzicii pop a fost pe punctul de a-şi vinde celebra fermă Neverland la licitaţie, în mai 2008. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii înfiinţate de el însuşi şi de firma care deţine o ipotecă de 24 de milioane de dolari asupra reşedinţei.

Albumul său "Thriller" a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului. Jackson nu a mai lansat nici o piesă nouă din 2001.

Muzicianul a avut două căsătorii de scurtă durată, dintre care una cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley. Michael Jackson are trei copii: Prince Michael, în vârstă de 11 ani, şi Paris, în vârstă de 10 ani, născuţi de specialistul lui dermatolog, Debbie Rowe, şi Prince Michael Jackson II, cunoscut şi sub numele de Blanket, născut în 2002. Nu se cunoaşte identitatea mamei acestuia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson îşi încheie cariera cu un turneu la Londra, care va avea loc în iulie.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson îşi încheie cariera cu un turneu la Londra, care va avea loc în iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei