Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 feb 2009 - Anul XIV, nr. 28 (4014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Simona Sensual a declarat la "Happy Hour" că poporul român este cretin

Simona Sensual a declarat în ediţia de marţi, 3 februarie, a emisiunii "Happy Hour", de la Pro TV, că poporul român este cretin, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În ediţia din 3 februarie a emisiunii "Happy Hour", Simona Sensual i-a spus lui Cătălin Măruţă că, deşi nu a descoperit valoarea lui PI, a găsit valoarea poporului român: "zero". Mai precis, senzuala blondă a declarat că, din punctul ei de vedere, poporul român este cretin. "Poporul român este cretin şi încerc să îl decretinizez", a afirmat nonşalant aceasta.

Blonda invitată la "Happy Hour" i-a mai spus lui Măruţă că românul de rând are vederi înguste şi tocmai de aceea ea se raportează la America, unde crede că ar fi mult mai respectată. Simona Sensual a povestit că, încă din liceu, a încercat să se înconjoare numai de persoane elevate: dacă pe atunci stătea în preajma olimpicilor la matematică, acum îi ţine aproape doar pe oamenii din clasa socială pe care o consideră ea superioară.

Astfel, nu o apreciază deloc pe Alina Plugaru, pentru că activează într-un domeniu pe care ea nu îl vede cu ochi buni, merge la aceeaşi sală la care ajunge şi premierul Emil Boc, iese în cluburi selecte şi se întâlneşte, după cum chiar ea a afirmat, numai cu băieţi deştepţi şi cu bani.

După afirmaţiile Simonei Sensual, internauţii au ocazia acum să voteze pe site-ul emisiunii de la Pro TV, ww.happyhour.ro, care sunt cele mai indicate metode prin care Simona ar putea decretiniza România. Printre aceste metode se numără: să se ilustreze manualele şcolare cu poze din book-ul blondei, să se inventeze o păpuşă Barbie Sensual care repetă într-una "PI" sau să se introducă cursuri de yoga în penitenciarele de maximă siguranţă.

Totodată, joi, 5 februarie, la "Happy Hour", Măruţă se va întâlni cu Monica Columbeanu, care va prezenta versiunea sa în scandalul cu italianul Antonello de Gennaro.

După ce, în ediţia de luni, impresarul italian a intrat în legătură directă prin Internet cu platoul "Happy Hour", Monica Columbeanu vine joi la Pro TV pentru a dezvălui ce se ascunde în spatele acestui scandal. Monica îi va povesti lui Măruţă cât de adevărate sunt acuzaţiile lui Gennaro, care susţine că aceasta îşi bârfea sora şi îşi înşela soţul, amantul fiind chiar el, de ce italianul solicită despăgubiri familiei Columbeanu şi ce şanse sunt ca soţia lui Iri să ajungă la tribunal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Sensual a declarat la "Happy Hour" că poporul român este cretin.
 Vizualizări articol: 332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Simona Sensual a declarat la "Happy Hour" că poporul român este cretin3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cretinitate trimis de
( 5 feb 2009, 12:55:41
oare a gresit ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei