Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2009 - Anul XIV, nr. 12 (3998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez dezminte zvonurile despre divorţ

Jennifer Lopez a declarat recent că "divorţul nu a fost şi nu este o opţiune", pentru a pune astfel capăt zvonurilor care susţin iminenta despărţire de soţul ei, cântăreţul Mark Anthony, deşi cei doi artişti au apărut la gala Globurilor de Aur fără să poarte verighetă, informează dailymail.co.uk.

Jennifer Lopez, în vârstă de 39 de ani, a declarat pentru revista americană In Touch: "de fiecare dată când nu port verigheta, oamenii cred că urmează să divorţez. Divorţul nu este şi nu a fost niciodată o opţiune".

Lopez şi-a justificat decizia de a nu purta verigheta la gala Globurilor de Aur, spunând că a fost o "opţiune estetică".

Anthony a fost văzut şi el fără verighetă în trecut, alimentând zvonurile unui divorţ, în urma flirturilor sale din cluburile din New York şi Las Vegas.

Cei doi artişti sunt părinţii gemenilor Max şi Emme, care vor celebra prima aniversare în luna februarie.

Unul din tabloidele americane a publicat recent o ştire în care se afirmă că Lopez şi Anthony îşi vor anunţa despărţirea, în mod public, chiar de Sfântul Valentin. Purtătorii de cuvânt ai celor doi cântăreţi au catalogat această ştire ca fiind un "nonsens".

Benny Medina, unul din prietenii apropiaţi ai lui Lopez, a spus că mariajul celor doi este în continuare foarte solid. "Jennifer şi Marc rămân fideli ideii unui viitor împreună şi sunt fideli unul celuilalt. Toate zvonurile care susţin altceva sunt doar atât: zvonuri".

Căsătoria cu Anthony reprezintă cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

Lopez şi Anthony s-au căsătorit în iunie 2004 şi sunt părinţii gemenilor Max şi Emma, care vor celebra prima aniversare în luna februarie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez dezminte zvonurile despre divorţ.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez dezminte zvonurile despre divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei