Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2009 - Anul XIV, nr. 12 (3998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Pa, Mirel. Să ne scrii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Iată că una din telefotbalnovelele care par fără de sfârşit, cea legată de plecarea căpitanului suprem al Stelei, Mirel Rădoi, a luat-o cu hotărâre către un final pe care puţini l-ar fi bănuit.

Între optimiştii care-l vedeau înregimentat la vreun Internazionale sau măcar un Portsmouth şi pesimiştii care-l dădeau ca pensionabil de la stâna lu’ naşu, Mirel a ales calea Jihad-ului, haiducindu-se tocmai prin oazele Orientului Mijlociu, lucru de înţeles când e vorba de un mijlocaş.

Se putea mai bine? Mă îndoiesc, şi asta nu din cauza vârstei. În fond, pe Roberto Carlos, cu vreo 6 ani mai bătrân la data plecării de la Real către Turcia decât este Mirel acum, turcii au plătit o sumă care l-ar face pe Becali să viseze şi mai urât. Pentru că, neîndoielnic, eminentul cioban, rămas nu doar fără omul de bază în mijlocul trădătorilor din teren, ci în curând, probabil chiar fără echipă (eventual şi fără libertate, dar asta-i din alt clip!) visează, pe zi/noapte ce trece, tot mai urât. Nu-i uşor să-l auzi pe finu’ mârâind că s-a săturat, cum nu-i uşor să constaţi că nici imobiliarele nu mai sunt ce-au fost odat’, ba că până şi partidul (sau ce-o fi fost...) presupus parlamentabil s-a dovedit doar lamentabil. Steaua pare să se dezintegreze, simbolice în acest sens fiind vorbele lui Oli care zicea că Becali nici vorbă să fi luat pe Mirel cât a declarat. Şi că dacă asta ar fi fost suma reală, Becali l-ar fi dus în cârcă până-n oaza aia minune.

Se putea mai rău? Aici, răspunsul este un categoric: da! Mai rău pentru Mirel ar fi fost să rămână în continuare la Steaua, pe post de spion al lui naşu’, ori de vechil, de supraveghetor al „Fermei animalelor”, aşa cum văd Steaua cei ce au citit George Orwell. Se putea mai rău şi pentru noi, cei ce mai sperăm într-o redresare miraculoasă a echipei naţionale. O dată plecat la arabi, n-am mai pomenit fotbalist chemat la Naţională. Ceea ce s-ar putea traduce prin dispariţia de acolo şi a altor catastrofe, ca alde Ghionea ori Bănel. Că, fără Mirel, nici ei nu prea mai există.

Altfel spus, la lipsa lui (şi a lor) s-ar putea să fie salvarea Naţionalei. Pa, Mirel. Să ne scrii! Dar nu prea des, că ne-a ajuns cât ai vorbit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pa, Mirel. Să ne scrii!.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Pa, Mirel. Să ne scrii!3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei