Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2008 - Anul XIII, nr. 242 (3923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie - un posibil model pentru tinerele mame

Angelina Jolie va apărea în numărul din noiembrie al publicaţiei americane W în ipostaza de mamă care alăptează, iniţiativa fiind salutată de grupurile de activism, care cred că fotografia ar putea să o transforme pe celebra actriţă într-un model pentru tinerele mame, informează Reuters.

Este vorba de o fotografie în care Angelina Jolie apare alăptându-şi unul dintre gemeni. Fotografia a fost făcută de partenerul de viaţă al lui Jolie, Brad Pitt, şi va apărea pe coperta numărului din noiembrie al publicaţiei W.

"Cred că este excepţional. Imaginea unei celebrităţi precum Angelina Jolie alăptându-şi copilul poate constitui pentru tinerele mame un model, pentru că acestea pot face o alegere ce este benefică copilului lor (alăptarea, n.r.)", a spus Andi Silverman, autoarea cărţii "Mama Knows Breast". "Sânii sunt folosiţi pentru a promova tot felul de produse, aşa că vederea lor în ipostaza pe care natura a ales-o ca fiind cea principală, este un lucru minunat", a adăugat aceasta.

Aproape 70% dintre mamele americane îşi alăptează bebeluşii, dar procentul acestora scade dramatic după primele şase luni, indică rapoartele oficiale.

Aceasta este pentru prima dată când Brad Pitt a realizat poza unei coperte de revistă, cu toate că fotografia se numără de mult timp printre pasiunile sale. El a apărut pe coperta din martie 2007 a revistei Interview ţinând în mână un aparat de fotografiat, iar Angelina Jolie i-a făcut cadou de ziua lui o cameră foto Littman 45 single.

Acesta este cea de-a doua oară când revista W realizează o copertă cu fotografii exclusive ale cuplului Jolie-Pitt. În 2005, revista a încheiat lunile de speculaţii despre presupusa relaţie a celor două vedete, prezentând un portofoliu de peste 30 de imagini cu Pitt şi Jolie, intitulat "Domestic Bliss" şi realizat de fotograful Steven Klein.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie - un posibil model pentru tinerele mame.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie - un posibil model pentru tinerele mame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei