Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Annie Lennox, operată la coloană

Cântăreaţa Annie Lennox, fosta solistă a formaţiei Eurythmics, se recuperează în urma unei operaţii la coloana vertebrală, la care a fost supusă săptămâna trecută, după ce s-a plâns de dureri, informează site-ul său oficial, citat de Reuters.

Săptămâna trecută, Lennox se afla în Mexic, la o conferinţă despre maladia SIDA. Cântăreaţa a fost nevoită, însă, să se întoarcă în Marea Britanie pentru că se simţea rău, la coborârea din avion, pe aeroportul din Londra, ea fiind transportată într-un scaun cu rotile.

"E un lucru nou! M-am simţit puţin ca Elizabeth Taylor", a declarat Lennox pe blogul său. "O parte din planurile mele au fost amânate pentru că nu pot face foarte multe dacă nu pot merge cum trebuie", mai scrie cântăreaţa.

Chirurgii au operat-o pe Lennox la un spital londonez, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru că unul dintre nervii coloanei vertebrale îi afecta mobilitatea piciorului stâng.

"Operaţia s-a desfăşurat conform planului şi Annie este în perioada de recuperare, acasă. Annie transmite mulţumirile şi aprecierea sa tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele zile", se arată pe site-ul oficial al artistei.

Cu toate acestea, operaţia o obligă pe Lennox să amâne lansarea albumului său retrospectiv până la începutul anului viitor, acesta fiind programat iniţial pentru jumătatea lunii septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Annie Lennox, operată la coloană.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annie Lennox, operată la coloană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei