Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2008 - Anul XIII, nr. 133 (3814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Keira Knightley,"My Fair Lady"

Actriţa britanică Keira Knightley se pregăteşte să joace rolul principal într-un remake al clasicului musical "My Fair Lady", despre o florăreasă incultă din suburbiile Londrei care este transformată într-o doamnă rafinată de un profesor, informează variety.com.

Duncan Kenworthy ("Pur şi simplu dragoste", "Notting Hill") va produce, alături de Cameron Mackintosh, lungmetrajul pentru studioul CBS Films, care deţine drepturile asupra acestui musical marca Lerner & Loewe.

Deşi este catalogat drept o actualizare a celebrei poveşti de dragoste, filmul va utiliza coloana sonoră şi decorurile producţiei din 1912.

Acolo unde este posibil, producătorii vor să filmeze în locaţiile originale din Londra - Covent Garden, Drury Lane, Tottenham Court Road, Wimpole Street şi cursele de la Ascot.

Producătorii vor să adauge complexitate filmului, incluzând în adaptarea după cartea lui Alan Jay Lerner elemente din piesa de teatru a lui George Bernard Show, "Pygmalion". Scopul este de a dramatiza stările Elizei Doolittle în timpul metamorfozei acesteia sub bagheta profesorului Henry Higgins.

Mackintosh este producătorul mai multor spectacole de succes puse în scenă pe Broadway şi West End, printre care se numără "Cats", "Mizerabilii" şi "Fantoma de la Operă".

Mackintosh a mai produs două remake-uri ale piesei "My Fair Lady", prima în 1979, regizată de Lerner, şi a doua în 2001, pusă în scenă la Londra şi care în prezent este în turneu în Statele Unite.

"My Fair Lady", cu textul şi versurile semnate de Lerner, şi muzica semnată de Frederick Loewe, a fost pentru prima dată pusă în scenă în 1956, cu Julie Andrews şi Rex Harrison. Audrey Hepburn şi Harrison au apărut apoi în varianta pentru marile ecrane, regizată de George Cukor, premiată cu un Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Keira Knightley,"My Fair Lady".
 Vizualizări articol: 563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keira Knightley,"My Fair Lady"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei