Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mai 2008 - Anul XIII, nr. 124 (3805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chinezii vor să o boicoteze pe Sharon Stone după ce ea spus că au meritat să fie loviţi de cutremur

Chinezii s-au supărat pe Sharon Stone şi vor să-i boicoteze filmele, după ce actriţa americană a declarat că aceştia au meritat să fie loviţi de cutremur pentru că nu s-au purtat frumos cu tibetanii, informează variety.com.

Cutremurul care a lovit China în urmă cu câteva săptămâni, provocând moartea a cel puţin 70.000 de persoane, a fost rezultatul unei karma proaste, a declarat Sharon Stone, comentariu care a stârnit furia chinezilor.

Stone a făcut aceste comentarii la Cannes, făcând o asociere între recentul dezastru care a lovit China şi tratamentul dur la care au fost supuşi tibetanii de către chinezi în timpul revoltelor din martie.

"S-au produs toate aceste cutremure şi m-am gândit «O fi karma?». Când nu eşti drăguţ, ţi se întâmplă lucruri rele. Nu îmi place modul în care chinezii tratează tibetanii, cred că nimeni nu ar trebui să fie rău cu nimeni. Nu sunt drăguţi cu Dalai Lama, care este un bun prieten al meu", a spus actriţa.

Aceasta a mai spus că a plâns când a auzit de cutremur şi a sperat să ajute victimele, dar aceste ultime comentarii nu au fost băgate în seamă de chinezi, care s-au concentrat mai mult asupra declaraţiei despre karma negativă.

Stone a fost prezentă anul trecut la Festivalul de Film de la Shanghai şi a fost apreciată pentru comentariile despre dragoste şi viaţă şi pentru laudele aduse vechii civilizaţii chineze.

Momentul ales de starul din "Instinct primar" pentru a face aceste comentarii a fost foarte nepotrivit, deoarece China continuă să plângă după zecile de mii de oameni care au murit în urma cutremurului cu magnitudine de 7,9 pe scara Richter, pe 12 mai.

Liderul spritual tibetan exilat, Dalai Lama, care numără printre prietenii săi pe Richard Gere şi alte vedete de la Hollywood, a lăudat eforturile autorităţilor chineze depuse după cutremur, s-a rugat pentru victime şi a făcut apel la o suspendare a demonstraţiilor anti-chineze.

"Actriţa asta nu merită atenţia noastră. Cea mai bună metodă este să o ignorăm. Nu voi mai viziona filmele ei pe viitor", a declarat vedeta Liu Wei, în timp ce actorul Lu Qilong a acuzat-o pe Stone de lipsă de respect.

"Cutremurul nu a fost numai un dezastru al Chinei, ci un dezastru pentru omenire. Comentariile lui Sharon Stone arată nu numai lipsa sentimentului de iubire, ci şi lipsa de umanitate", a declarat o altă vedetă, Tong Dawei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chinezii vor să o boicoteze pe Sharon Stone după ce ea spus că au meritat să fie loviţi de cutremur.
 Vizualizări articol: 262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chinezii vor să o boicoteze pe Sharon Stone după ce ea spus că au meritat să fie loviţi de cutremur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei