Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sharon Stone a strâns 10 milioane de dolari pentru cercetări SIDA

Actriţa Sharon Stone a strâns 10 milioane de dolari (6,4 milioane de euro), joi, la Mougins, în timpul tradiţionalei gale caritabile organizate în timpul Festivalului de Film de la Cannes de amfAR, fundaţia americană de luptă împotriva maladiei SIDA patronată de Elizabeth Taylor, informează AFP.

Invitata de onoare a galei din 2008 a fost cântăreaţa americană Madonna.

Numeroase personalităţi din cinema, muzică, modă şi media au răspuns apelului făcut de amfAR pentru cea de-a 15-a gală "Cinema împotriva SIDA", unul dintre principalele evenimente caritabile din Europa.

Au fost prezenţi, printre alţii, membri ai juriului Festivalului de la Cannes, printre care s-au numărat Natalie Portman şi Jeanne Balibar, cântăreţii Puff Daddy şi Mary J. Blige, creatorii de modă Donatella Versace, Roberto Cavalli şi Valentino, actorii Elizabeth Hurley, Dennis Hopper, Michelle Yeoh, Diane Kruger, Milla Jovovitch, Christian Slater, producătorul Harvey Weinstein, scriitorul Paulo Coelho şi patronul Ferrari, Jean Todt.

 

Comisar de licitaţie.

Sharon Stone şi-a reluat rolul de comisar de licitaţie, după ce i-a mobilizat pe cei 720 de invitaţi amintind că în lume moare câte un copil în fiecare minut din cauza maladiei SIDA. Actriţa a mai anunţat crearea unei filiale pediatrice în cadrul amfAR.

Madonna, care a proiectat fragmente din documentarul său despre ravagiile produse de SIDA în Malawi, prezentat în afara competiţiei la Festivalul de la Cannes, a scos la licitaţie una dintre chitarele sale şi două recitaluri private. Ea a obţinut pentru amfAR suma de 650.000 de euro. Cântăreaţa şi-a decepţionat, însă, publicul pentru că nu a cântat în timpul galei aşa cum au făcut-o de-a lungul timpului alţi invitaţi speciali, precum Liza Minelli, Kylie Minogue şi Elton John.

Sharon Stone a obţinut 500.000 de euro pentru automobilul său Porsche 911 scos la licitaţie. O poşetă Chanel creată special de Karl Lagerfeld şi în care Madonna a pus un ruj de buze, o batistă cu amprentele buzelor ei şi o pereche de cercei a fost vândută pentru suma de 300.000 de euro.

O masă de zece persoane la gala amfAR a costat între 40.000 şi 150.000 de dolari.

Anul trecut, la gală s-a colectat suma de 7 milioane de dolari (5,2 milioane de euro).

Înfiinţată în 1985 de actriţa Elizabeth Taylor, amfAR a reuşit să strângă de atunci peste 233 de milioane de dolari, care au fost investiţi în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 15 ani.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sharon Stone a strâns 10 milioane de dolari pentru cercetări SIDA.
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sharon Stone a strâns 10 milioane de dolari pentru cercetări SIDA5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei