Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2008 - Anul XIII, nr. 120 (3801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, recompensată cu premiul Ivor Novello pentru cel mai bun cântec

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a primit, joi, la Londra, premiul pentru cel mai bun cântec la cea de-a 53-a ediţie a prestigioaselor premii Ivor Novello, care îi recompensează pe cei mai buni compozitori de muzică, informează AFP.

Fidelă reputaţiei sale de star instabil, cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a sosit prea târziu pentru a primi personal premiul acordat pentru compoziţia sa "Love Is A Losing Game".

Premiul a fost remis tatălui său, Mitch Winehouse, un şofer de taximetru londonez, care a dat asigurări că fiica sa, ale cărei probleme legate de consumul de droguri şi alcool sunt binecunoscute, "se simte bine".

Amy Winehouse a apărut în cele din urmă la mijlocul ceremoniei, confirmând spusele tatălui ei: "Mă simt bine, cu adevărat bine".

Săptămâna trecută, autoarea hitului "Back to Black" a aflat că nu va fi pusă sub acuzaţie pentru deţinere şi consum de droguri, după ce, în ianuarie, tabloidul britanic The Sun a publicat o înregistrare în care aceasta apărea fumând "crack".

În scurta sa carieră, Winehouse a câştigat deja cinci premii Grammy, iar joi a primit cel de-al treilea premiu Ivor Novello. La ediţia din 2008 a premiilor Grammy, ea a fost recompensată pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec ("Rehab") şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional, şi a fost desemnată revelaţia anului şi cea mai bună artistă pop solo. Anul trecut, Winehouse a câştigat un premiu Ivor Novello la categoria "cel mai bun cântec contemporan" - "Rehab".

 

Alte premii.

La aceeaşi ediţie a premiilor Ivor Novello, trupa reunită Take That a primit premiul pentru cel mai difuzat cântec, "Shine", Radiohead a primit premiul pentru cel mai bun album, "In Rainbows", Gabrielle a câştigat premiul pentru cea mai bună colecţie de cântece, în timp ce Mica a fost desemnat compozitorul anului.

Toboşarul şi vocalistul Genesis Phil Collins şi Dave Gilmour, de la Pink Floyd, au câştigat premii pentru contribuţia la dezvoltarea muzicii internaţionale şi, respectiv, pentru întreaga carieră.

Premiile şi-au primit numele de la actorul, compozitorul şi cântăreţul galez Ivor Novello, care a fost unul dintre cei mai mari artişti britanici ai începutului de secol XX. Câştigătorii sunt votaţi şi prezentaţi de compozitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, recompensată cu premiul Ivor Novello pentru cel mai bun cântec.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amy Winehouse, recompensată cu premiul Ivor Novello pentru cel mai bun cântec5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei