Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mutu a devenit tată pentru a treia oară

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, Consuelo, a născut o fetiţă care se va numi Maya, informează site-ul oficial al grupării toscane.

"S-a născut o nouă stea: Maya Mutu, la Miami, la ora locală 6:52. Întreg clubul Fiorentina felicită familia Mutu", a notat site-ul oficial al clubului italian.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, îşi exprimă bucuria la naşterea fetiţei Maya Vega, fotbalistul precizând, într-un comunicat, că el şi soţia sa, Consuelo, au aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a copilului.

"Sunt copleşit de bucurie. Este un copil pe care atât eu cât şi Consuelo ni l-am dorit foarte mult şi aproape că ne pierduserăm răbdarea aşteptând-o. Mi-au dat lacrimile când am luat-o în braţe. Sunt bucuros că este fetiţă şi că diferenţa de vârstă dintre ea şi Adriana este foarte mică, pentru că asta înseamnă că vor fi foarte apropiate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se întâmplă" spune Adrian Mutu.

Soţia lui Adrian Mutu, Consuelo, a născut-o pe Maya Vega, ieri, într-o clinică privată din Miami, la ora locală 6.52. Fetiţa cântăreşte trei kilograme şi 600 de grame şi are o lungime de 52 de centimetri. Întreaga familie a fotbalistului român se află, în prezent, la Miami, pentru a fi alături de cuplu şi de fetiţa nou născută.

Adrian Mutu mai are cu Consuelo încă o fetiţă, Adriana, în vârstă de doi ani, dar şi un băiat Mario, în vârstă de cinci ani şi jumătate, din prima căsnicie cu Alexandra Dinu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu a devenit tată pentru a treia oară.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mutu a devenit tată pentru a treia oară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei