Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mar 2008 - Anul XIII, nr. 71 (3752)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CRBL, îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine"

Pro TV Magazin publică, în noul său număr, un interviu cu CRBL şi Elena Vâscu, coregrafa lui din Republica Moldova, de la show-ul "Dansez pentru tine", difuzat de Pro TV, care vorbesc pentru prima dată, despre relaţia lor.

"Înainte de a ajunge la «Dansez pentru tine», nu prea ştiam de trupa Simplu. Văzusem câteva videoclipuri, însă nu ştiam cine e Smiley şi cine e CRBL. Iar când ceilalţi coregrafi mi-au povestit că Edi este un tip dificil şi că o să lucrez greu cu el, mai ales că partenera lui avea probleme de auz, m-am speriat destul de tare", povesteşte Elena în noul număr Pro TV Magazin. Iubita lui CRBL recunoaşte că nu au lipsit discuţiile în contradictoriu la primele antrenamente - "eu voiam să respectăm paşii regulamentari, iar el voia cât mai mult spectacol". Discuţiile s-au dovedit a fi constructive, întrucât echipa a reuşit să obţină prima serie de 10 pe linie.

CRBL mărturiseşte că nu a fost dragoste la prima vedere: "Venim din două lumi diferite, al căror singur lucru comun este dansul. Ea a făcut dans sportiv şi a trăit numai în acest mediu până acum, iar eu am experimentat dansul în alte condiţii, în acelaşi timp cu joaca din cartier şi statul la coadă la unt şi la portocale. Ne-am văzut şi în afara cantonamentului şi, treptat, am început să ne cunoaştem, să ne dăm seama că ne placem".

Cei doi îndrăgostiţi spun că nu au planuri de nuntă în momentul de faţă. "Ne este bine şi neoficial! Nu-mi fac planuri, pentru că Dumnezeu hotărăşte ce e bine pentru mine. Deocamdată sunt fericit, am pe cine iubi, are cine să mă iubească! Asta e cel mai important!", a afirmat CRBL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CRBL, îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CRBL, îndrăgostit de coregrafa sa de la "Dansez pentru tine"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei