Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2008 - Anul XIII, nr. 64 (3745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dana Rogoz a fost muşcată, sâmbătă, de o pisică

Dana Rogoz, moderatoarea emisiunii "De Suflet", difuzată la Pro TV Internaţional, a fost muşcată, sâmbătă, de o pisică, pe care încerca să o salveze de o haită de câini, vedeta necesitând ulterior îngrijiri medicale, informează un comunicat.

"Ieşeam din ProTv şi mă îndreptam spre maşină când am văzut peste drum nişte câini care smotoceau o pisică şi am traversat repede strada să-i alung. Pentru că mi s-a părut că era rănită, am vrut să duc pisica la doctor şi m-am gândit să o prind de undeva de spate, pentru că aşa nu avea cum să mă atace. Dar nu am reuşit, iar ea, foarte speriată, şi-a înfipt colţii în mâna mea", a povestit Dana Rogoz.

Andrei Păunescu, unul din invitaţii emisiunii "De Suflet", i-a acordat Danei primul ajutor. "Din maşină a văzut că eram singură pe stradă şi foarte agitată, iar atunci şi-a dat seama că am păţit ceva. A venit repede, mi-a dezinfectat rana cu nişte spirt şi mi-a acordat primul ajutor", a mai spus Dana.

Totuşi, rana cauzată de muşcătura pisicii a fost destul de adâncă şi Dana a necesitat îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă. Medicii i-au pus o atelă gipsată la mâna stângă. "Va trebui să urmez pentru o perioadă un tratament cu antibiotice şi să fac regulat nişte vaccinuri. Din spusele doctorilor, am aflat că muşcătura de pisică este mult mai gravă decât cea de câine, şi asta pentru că ele transmit mult mai mulţi microbi", a explicat vedeta ProTv Internaţional.

În ciuda incidentului, Dana Rogoz a regretat că nu şi-a dus planul la bun sfârşit. "Vroiam să salvez acea pisică şi să o duc la veterinar şi îmi pare rău ca n-am mai apucat să fac asta. Din păcate, ea nu şi-a dat seama de intenţiile mele", a mai spus Dana Rogoz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dana Rogoz a fost muşcată, sâmbătă, de o pisică.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dana Rogoz a fost muşcată, sâmbătă, de o pisică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu sirop de cătină 200 g piept de pui 15 g de unt 75 g smântână dulce75 g smântână 15% grăsime1 linguriţă sirop de cătină1 linguriţă miere1 linguriţă suc de lămâie± sare, piper Pieptul de pui se căleşte în... Citeşte