Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 feb 2008 - Anul XIII, nr. 50 (3731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adelina povesteşte despre nunta sa cu Chivu

Revista Ce se întâmplă, Doctore? conţine, în numărul din luna martie, un interviu cu Adelina Elisei, care vorbeşte despre pregătirile de nuntă, rochia de mireasă şi luna de miere, ea urmând să se căsătorească cu fotbalistul Cristi Chivu, potrivit publicaţiei.

"De când l-am cunoscut pe Cristi nu mi-am descoperit noi pasiuni, nu mi-am făcut noi prieteni... Dar mi-am găsit liniştea", a declarat Adelina Elisei în interviul din numărul de martie al revistei Ce se întâmplă, Doctore?, recunoscând că, în ultimul an, a avut parte de schimbări.

Întrebată cum e viaţa ei acum, Adelina a mărturisit că a întâlnit omul alături de care vrea să trăiască şi consideră că asta este cea mai mare împlinire a unei femei. Ca să fie alături de viitorul ei soţ, Adelina face şi şase drumuri pe lună pe ruta România - Italia. Iar când este în România, în weekend-uri, profită de ocazie şi stă cu prietenii ei.

În Italia, atunci când nu este cu Cristi Chivu, are un magazin preferat la care merge, iar aproape în fiecare zi se duce la supermarket să cumpere diverse pentru casă. Viitoarea soţie a căpitanului echipei naţionale de fotbal a declarat că nu îşi face un scop din shopping şi a recunoscut că aşteaptă să-şi facă prieteni în Italia: "Să fiu sinceră, foarte multe lucruri nu am de făcut în Italia, dar sper să îmi fac prieteni şi acolo şi lucrurile se vor schimba".

În Ce se întâmplă, Doctore?, Adelina Elisei povesteşte entuziasmată despre pregătirile de nuntă. Rochia vrea să fie o surpriză şi de aceea nu dă detalii în legătură cu ea. Şi, după cum era de aşteptat, la nuntă vor fi mulţi invitaţi, mai ales că cel mai probabil va participa toată echipa naţională de fotbal. Iar despre luna de miere, Adelina spune în Ce se întâmplă, Doctore? că poate să fie şi acasă, considerând că luna s-a transformat într-o mini-vacanţă.

În finalul interviului, Adelina Elisei a mărturisit că va simţi cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea când va avea un copil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adelina povesteşte despre nunta sa cu Chivu.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adelina povesteşte despre nunta sa cu Chivu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de spanac 4 porţii - 40 minute 500g spanac2 linguri apă4 ouă1/2 linguriţă nucşoară300ml sos de roşii5 linguri ulei1 lingură pesmetsare, piper   Umplutura 175g bucheţele de broccoli3 linguri caşcaval ras175g brânză mozzarella... Citeşte