Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue mai are multe de spus pe scena muzicii pop

Un cancer mamar a ţinut-o departe de scenă timp de doi ani, dar cântăreaţa australiană Kylie Minogue se întoarce în forţă cu un nou album, un nou turneu şi cu credinţa că, deşi este în top de peste 20 de ani, mai are încă multe de spus.

Minogue s-a transformat dintr-o actriţă de seriale de televiziune într-unul dintre starurile cele mai bine plătite din lume dar şi într-unul dintre sex symbol-urile Europei şi Australiei, continentul său natal. Cântăreaţa spune că mediatizata ei luptă cu cancerul, în 2005, a forţat-o să-şi reevalueze viaţa.

„De obicei, auzi persoane care spun: Asta este. O iau într-o direcţie diferită. Şi cred că au o scuză aceste persoane”, a spus Kylie.

„Nu este însă cazul meu. Eu mai am ceva de spus. Munca mea îmi aduce bucurie. Sunt gata să merg mai departe”, a spus cântăreaţa în vârstă de 39 de ani, într-un interviu pentru Reuters.

 

Revenire în forţă.

De la recuperarea în urma operaţiei chirurgicale şi a chimioterapiei, micuţa blondă a scris o carte pentru copii, a lansat un parfum şi o expoziţie de modă la un muzeu londonez, a primit Ordinul Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a şi a lansat cel de-al zecelea album de studio, "X", în noiembrie, în Europa.

Minogue nu prea foloseşte cuvântul „cancer”. „Nu am fraze drăguţe cu care să descriu ceea ce a însemnat, ce a făcut, cum m-a schimbat. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta”, spune ea.

„Îi înţeleg pe cei care trec prin asta, dar nu am răspunsuri. Sunt sigură că va veni o zi în care voi trece mai bine peste asta”, a spus Kylie.

Autoarea unor hituri precum "Can't Get You Out of My Head" şi "Spinning Around" spune că pe albumul "X", care în martie va fi lansat în SUA, există trei cântece personale.

Mulţi critici au fost, însă, uimiţi de faptul că "X" este mai mult un clasic album Kylie, cu melodii dance şi pop, decât o expresie a tumultului personal din ultimii ani ai vieţii sale, timp în care Minogue a pus capăt şi unei relaţii care dura de mai mulţi ani, cu actorul francez Olivier Martinez.

 

Turneu european.

Anunţul turneului european, care va începe în mai, la Paris, a distrus speculaţiile din presă în legătură cu starea proastă a sănătăţii sale.

Kylie a spus că acest turneu nu va fi mai solicitant din punct de vedere fizic decât extravaganta serie de concerte mondială "Showgirl", întreruptă în 2005 din cauza bolii.

„Nu simţi durere pe scenă pentru că eşti bombardată de adrenalină. Vor fi două ore de energie”, a spus aceasta.

Ca multe staruri pop din Europa, Minogue nu este extrem de mediatizată în Statele Unite. Însă acest lucru este o binecuvântare pentru Kylie: „Este destul de ciudat pentru că mă pot plimba pe străzile de aici (Los Angeles, n.red) fără să fiu recunoscută. Îmi place lucrul ăsta”, a spus Minogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue mai are multe de spus pe scena muzicii pop.
 Vizualizări articol: 321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue mai are multe de spus pe scena muzicii pop0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte